JBL’in yeni yıldızı Authentics serisi Türkiye’de satışa çıkıyor

JBL’in ikonik retro tasarımıyla dikkat çeken yeni wi-fi hoparlör serisi Authentics, ABD ve Avrupa’nın ardından Türkiye’de de satışa çıkıyor… Authentics serisi Dolby Atmos desteğiyle sürükleyici ses deneyimi ve sektörde bir ilk olan eş zamanlı Alexa ve Google sesli asistan entegrasyonu sunuyor.

Harman International çatısı altında faaliyet gösteren, ses ekipmanları ve hoparlörleriyle dünyanın en önde gelen markalarından olan JBL, yeni wi-fi hoparlör serisi Authentics’i piyasaya sürüyor. Serinin yıldızı Authentics 500’ün yanı sıra taşınabilir Authentics 300 ve Authentics 200 modelleri ile Türkiye’de satışa sunulan hoparlör serisi, çarpıcı ses performansını JBL’in mirasından ilham alan zamansız retro tasarımla buluşturuyor. 

 

Efsanevi JBL tasarımına modern dokunuş 

 

1970’lerin efsanevi JBL L100 hoparlöründen ilhamla tasarlanan Authentics serisi, JBL’in zengin geçmişine modern bir dokunuş katıyor. Şık görünümüyle evin en dikkat çeken ögelerinden biri olmaya aday Authentics hoparlörler, birinci sınıf alüminyum çerçeve, özel sentetik deriden gelen zarif dokusu ve yeniden tasarlanmış Quadrex ızgaraları ile göz dolduruyor. 

JBL, Authentics serisinin tüm üyelerinde yüzde 100 geri dönüştürülmüş kumaş, yüzde 85 geri dönüştürülmüş plastik ve yüzde 50 geri dönüştürülmüş alüminyum kullanarak sürdürülebilirlikten de taviz vermiyor.

 

Wi-Fİ bağlantısı ile kesintisiz deneyim

 

Authentics 500, üç adet 1 inç tweeter ve üç adet 2,75 inç midrange woofer ile kristal netliğinde ses sağlarken, 6,5 inç subwoofer güçlü bas performansı sunuyor. 270 Watt çıkış gücü ve 3.1 kanal ses desteği sunan Authentics 500, film izleme deneyimini keskin ayrıntılarla çok boyutlu bir eğlenceye dönüştüren Dolby Atmos teknolojisinin keyfini yaşatıyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılı akıllı hoparlörleri JBL One uygulaması aracılığıyla eşleştirerek müziğinizi tek bir cihazdan yönetirken evin farklı odalarında farklı müzikler dinlemek de mümkün.

 

Evin her yerinde odayı dolduran ses

 

JBL’in yeni yıldızı olan serinin taşınabilir boyutlardaki üyesi Authentics 300 evin içinde ve çevresinde üstün ses arayanlar için tam şarjla 8 saatlik kullanım sunuyor. Böylece mutfaktan bahçeye veya açık hava partisine kadar nerede olursanız olun JBL’in üstün stereo ses performansıyla müzik dinlenebiliyor. Authentics 200 ise serinin en küçük üyesi olmasına karşın güçlü ses performansı vadediyor. 2 adet 1 inç tweeter ve 5 inç woofer ile her tarz müzik için mükemmel denge ve derin bas sağlayan Authentics 200, küçük büyük her odada doyurucu stereo ses deneyimi yaşatıyor.

 

Alexa ve Google Asistan ile sorunsuz entegrasyon 

 

JBL Authentics serisi, sektörde ilk olarak Amazon Alexa ve Google sesli asistanlarına eş zamanlı erişim sağlamasıyla fark yaratıyor. Google Asistan ve Alexa’nın aynı anda ve sorunsuz entegrasyonu sayesinde kullanıcılar sesli asistanların farklı yeteneklerinden yararlanma ve farklı etkinlikler için aralarında geçiş yapma seçeneğine ve esnekliğine sahip oluyor. En sevilen müzikleri çalmak, akıllı ev cihazlarını kontrol etmek, zamanlayıcıları ve alarmları ayarlamak ve daha fazlasını yalnızca sesle yapmak için “Hey Google” veya “Alexa” demek yeterli oluyor. Alexa şu an Türkiye’de kullanılamıyor ancak son dönemde Amazon’un sesli asistan hizmetini Türkiye’deki kullanıcılara da sunma hazırlığı yaptığı haberleri yer yer basına yansıyor. Authentics ayrıca AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Spotify Connect ve Chromecast built-in™ aracılığıyla kesintisiz müzik akışı olanağı sunuyor.

 

ABD ve Avrupa’nın ardından Türkiye pazarına giriş yapan JBL Authentics 500, 27,900TL’den, Authentics 300 22,900 TL ve Authentics 200 modeli ise 15,900 TL’den satışa sunulacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*