Pozitera Grup’ta önemli atama

Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri, Bir Adım Sağlık ve SNG Bilgi Teknolojileri’nin çatı şirketi Pozitera Grup’un Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Önder Yılman atandı.

Organize perakende sektörünün önemli şirketlerinden Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri, doktor muayenesinden laboratuvar hizmetlerine, evde bakımdan fizik tedavi ve rehabilitasyona, ihtiyaç duyulan tüm sağlık hizmetlerini ihtiyaç sahibinin ayağına götüren Bir Adım Sağlık ve TaskHouse ile şirketlerin iş yönetimini inovatif bir yaklaşımla yeniden modelleyen, ihtiyaca yönelik yazılım sistemleri kuran SNG Bilgi Teknolojileri’ni çatısı altında barındıran Pozitera Grup’ta önemli bir atama gerçekleşti. Pozitera Grup’un Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü görevine sektörde 25 yıllık deneyime sahip Önder Yılman atandı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan Önder Yılman, ardından Pera Sanat Eğitim Merkezi’nde Görsel Tasarım eğitimini tamamladı. Kariyerine metin yazarı olarak başlayan Yılman, Beze Group, Assist İletişim Grubu & Karşıt Nokta Reklam Ajansı, Excel İletişim ve Algı Yönetimi, Bluechip Events, Mavi İletişim Grubu,  TT360 İletişim Ajansı, Mbsays gibi sektörün en önemli şirketlerinde özel projeler direktörlüğü, müşteri ilişkileri grup liderliği, marka iletişim danışmanlığı gibi görevlerin yanı sıra uzun yıllar Multi Development bünyesindeki Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nin Pazarlama Müdürlüğünü yürüttü. Yılman, son olarak Stratejist İletişim Ajansı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Eylül ortası itibarıyla Pozitera Grup’taki görevine başlayan Önder Yılman, Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri, Bir Adım Sağlık ve SNG Bilgi Teknolojileri’nin tüm iletişim ve pazarlama faaliyetlerinin yönetimini üstlenecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*