Perakende Günleri 2022 sektörün dijital dönüşümüne odaklanıyor

Soysal tarafından “Dijital Dönüşüm” ana temasıyla 1-2 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “Perakende Günleri” 21.yılında da perakende sektörünün geleceğine yön veren çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacı ile 8.500’ün üzerinde konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.

Soysal tarafından bu yıl 21.si düzenlenecak olan “Perakende Günleri”, eski bir hacker olan dünyanın 1 numaralı Siber Güvenlik Uzmanı Mikko Hypponen,  görsel mağazacılık alanında dünyanın önde gelen isimlerinden George Homer, Huawei Mobil Servisleri Avrupa Başkan Yardımcısı Dr. Jaime Gonzalo, dünyanın en büyük CRM firması Salesforce’un Dijital Pazarlama Başkanı Vala Afshar ile The Store WPP CEO’su David Roth’u ağırlamaya hazırlanıyor.   

INSPARK/Salesforce, Akinon ve Atış Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2022’nin yerli konuşmacıları arasında LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Fiba Perakende Grubu Başkanı Oya Sener, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Prof.Dr.Emre Alkin gibi isimler yer alıyor. Katılımcılar, Perakende Günleri boyunca sektörün dijital dönüşümüne odaklanan ana oturumların yanı sıra, perakende sektörüne yön veren 4 ayrı “Uzmanlık Sahnesi”nde 29 oturumda sektörün temsilcilerini dinleme şansı yakalayacak. 

Perakende Günleri Fuarı’nda ise katılımcılar, perakende ve teknoloji sektörlerinden önde gelen firmalarının ilham verici standlarını ziyaret etme fırsatı bulacak. Sektörün en prestijli ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri de yine Perakende Günleri kapsamında sahiplerini bulacak. 

Perakende Günleri’nde kadının gücü, dansın gücüyle buluşuyor

Yaşları 13-18 arasında değişen genç sanatçıların oluşturduğu Açı Lisesi “Kadın Dans Tiyatrosu”, kadına yönelik şiddete dikkat çekmeyi ve kadınların hayattaki mücadelesine ortak olmayı amaçladığı “KADIN” isimli dans performansının özel bir bölümü ile Perakende Günleri’nde sahne alacak. Senaryosundan, kostüm tasarımına, dansçılarından, film ekibine kadar gönüllü öğrencilerden oluşan Topluluk, gerçek hikâyeleri üzerinden kadının şiddet ile mücadelesini anlatıyor.

Perakende Günleri’nin bu yılki kapanışı ise pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan’ın konseri ile yapılacak. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*