Derinlemesine Hijyen: OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

OMO, çamaşır makinelerini de derinlemesine hijyenle buluşturuyor. Düşük sıcaklıkta bile etkili olan OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi makinelerdeki kir, deterjan kalıntıları ve kireci yok ediyor; mükemmel ferahlık sağlarken makinenin yıkama performansını da koruyor.

OMO, çamaşır temizliğindeki uzmanlığını çamaşır makinelerine de taşıyor. OMO, çamaşırların tertemiz yıkanması, makinenin yıkama performansı gibi önemli konulara etkisi olan çamaşır makinesi temizliği için oldukça pratik bir portföye sahip: OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi.

Her yıkamada tertemiz çamaşırlar için önce makine temizliği

OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi, pratik kullanımıyla makinede zamanla oluşan kir, deterjan birikintileri ve bunların sebep olduğu kokuları gideriyor. Kireci derinlemesine temizleyen ürün, çamaşır makinesinin yıkama performansını korumasına da yardımcı oluyor. Düşük sıcaklıkta bile etkili olan OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi ferahlık sağlıyor, çamaşırların makineden mis kokulu ve tertemiz çıkmasına yardımcı oluyor. 

Üç ayda bir uygulanan OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi’nin kullanımı için; yalnızca bir paketi deterjan gözüne dökerek çamaşır makinesini boş olacak şekilde 30 derecede ön yıkamasız çalıştırmak yeterli oluyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*