Miele bulaşık makineleri verimli bulaşık yıkamayla öne çıkıyor

Miele, G7000 serisi bulaşık makineleri, düşük enerji tüketimi ve deterjan dozajlama sistemi ile üst düzey kullanıcı konforu sağlarken, birinci sınıf performansı ile sürdürülebilirliği günlük kullanım için uygun hale getirerek çevre ve iklimin korunmasına katkı sağlıyor.

Miele, enerji verimliliğini arttıran sürdürülebilir ürünleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Miele bulaşık makineleri, enerji verimliliği, hızlı Eco program seçenekleri, isteğe bağlı sıcak su bağlantısı ve özel AutoDos dozajlama sistemi ile çevre ve iklim üzerindeki yükü hafifletmenin yanı sıra tasarruf sağlıyor.


Miele G7000 bulaşık makineleri maksimum 60°C’ye kadar olan sıcak su kaynağına bağlanabilme özelliği ile soğuk suya bağlanan makinelere kıyasla %35, Eco program uygulandığında ise %46’ya varan bir elektrik tasarrufu sağlar. Enerji tasarrufunun yanı sıra su tüketimini de azaltır. EcoPower teknolojisi ile akıllı su alımı, optimize edilmiş sprey kolları ve yüksek filtreleme sistemi sayesinde su tüketiminde 8,4 litreye kadar tasarruf sağlar. Bulaşıklardaki kirliliği algılayan bir sensörün bulunduğu otomatik programda ise su tüketimi 6 litreye kadar düşürülebilir.

Daha fazla sürdürülebilirlik için tasarlanan ve dünyanın ilk otomatik dozaj sistemi olan, entegre PowerDisk’li AutoDos, seçilen programın ihtiyaçlarını veya kirlilik derecesini tam olarak karşılayacak şekilde deterjan miktarını ayarlar. Diskin kendisi  %90 geri dönüşümden, yani temizlenmiş ve yeniden işlenmiş plastik atıklardan yapılmıştır. PowerDisk’de kullanılan deterjan, bitkisel kökenli bileşenlere dayalıdır. Mikroplastikler, kokular, koruyucular, renklendiriciler ve gümüşü korumak için kullanılan bir madde olan benzotriazol içermez. Miele G7000 bulaşık makineleri, AutoDos sayesinde manuel dozajlamaya kıyasla tasarruf sağlarken, mükemmel temizlik sunar.

HyperFocal: 0

Miele uygulamasında yer alan Tüketim Gösterge Paneli ile de harcanan elektrik ve su miktarını takip etmek çok kolay. Tek seferlik, aylık veya yıllık olarak makinenizin kaç kez çalıştığını ve tüketim verilerini uygulamanız üzerinden takip edebilirsiniz. Uygulama, kullanılan tüm programları karşılaştırarak sizin için en uygun program önerisinde de bulunur. Miele bulaşık makineleri tüm bu özellikleri sayesinde sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra birinci sınıf performans ve maksimum kullanım kolaylığını bir arada sunar.

Miele, bulaşık makinelerini, 20 yıllık kullanım ömrünü simüle etmek için gerçek yaşam koşullarında toplam 5 bin program döngüsü içeren zorlu ve yıpratıcı dayanıklılık testlerinden geçiriyor.* Dayanıklı tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilen bulaşık makinelerinin kullanım ömrü daha da artıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*