Miele ile sürdürülebilir, konforlu ve akıllı çamaşır yıkama

Miele, sürdürülebilir nitelikteki çamaşır makineleri, düşük enerji ve deterjan tüketiminin yanı sıra birinci sınıf performans ve üst düzey kullanıcı konforu ile teyit etmeye devam ediyor.

Miele, sürdürülebilir nitelikteki çamaşır makineleri, düşük enerji ve deterjan tüketiminin yanı sıra birinci sınıf performans ve üst düzey kullanıcı konforu ile teyit etmeye devam ediyor. Eco programında kısaltılan çamaşır yıkama sürelerine rağmen etkin sonuçlardan taviz vermeyen Miele çamaşır makineleri, az miktardaki çamaşırları dahi enerji tasarruflu şekilde yıkıyor. Neredeyse tüm ev tipi/önden yüklemeli çamaşır makineleri A enerji sınıfında yer alan Miele, çamaşır makinelerini 20 yıllık kullanım ömrünü simüle eden zorlu koşullarda test ediyor. Ürünlerini uzun ömürlü kullanım ve iyi bir geri dönüşüm için yüzde 80’e varan metal içerik ile üretiyor. Tüm çabalarıyla Miele, sürdürülebilirliği günlük kullanım için uygun hale getirirken, Miele’yi tercih edenler, çevre ve iklimin korunmasına da katkı sağlıyor.

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, çamaşır makinelerini, 20 yıllık kullanım ömrünü simüle etmek için gerçek yaşam koşullarında toplam 5 bin program döngüsü içeren zorlu ve yıpratıcı dayanıklılık testlerinden geçiriyor.* Dayanıklı tasarım ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilen çamaşır makinelerinin kullanım ömrü daha da artıyor. Yüzde 80’e kadar metal kullanılarak üretilen ve daha yüksek geri dönüşüme imkan tanıyan Miele W1 neslinin tüm modelleri buna en güzel örneklerden biri. 

Miele, enerji verimliliği açısından da örnek oluyor. 2020’de Avrupa’da başlayan yeni enerji etiketi geçişine kadar, Miele’nin tüm çamaşır makineleri en üst derece olan A+++ enerji verimliliği etiketine sahipti ve kısa program sürelerine rağmen yüzde 50’ye varan oranlarda daha iyiydi. Miele’nin neredeyse tüm önden yüklemeli çamaşır makinesi modelleri yeni etiket sisteminde en yüksek etiket derecesi olan A ile etiketleniyor. Birçok Miele çamaşır makinesinde sıcak su girişi için ikinci bir vana bulunuyor. Bu sayede yüzde 65’e varan daha fazla enerji tasarrufu sağlanabiliyor. Miele, çamaşır makinelerinin çevre dostu olduğu ve Miele WWD 320 WPS’in en iyi çevreci özelliklere sahip olduğunu Alman tüketici gözlemcisi Stiftung Warentest tarafından yapılan testle kanıtlamıştır. 

Daha düşük su ve enerji tüketimi için yenilikçi yıkama işlemi: PowerWash  

Miele’nin kısa yıkama süreleri ile birlikte mükemmel enerji verimliliğinin temelini, yıkama suyunu tamburun üst kısmına tekrar taşımak için ek bir pompanın kullanıldığı PowerWash teknolojisi oluşturmaktadır. Tasarlanan özel tambur ritmi, çamaşırların tambura yapışmasını engeller, su ve deterjan geçişini kolaylaştıran boşluklar oluşmasını sağlar. Bu özellik sayesinde, deterjan çamaşıra daha hızlı ve etkili bir şekilde nüfuz eder. Birden fazla kısa ara sıkma ve yıkama suyunun çamaşırlara yeniden püskürtülmesi şeklinde işleyen Spin&Spray teknolojisi, su tüketimini ve suyu ısıtmak için gereken enerji miktarını daha da azaltır. Çamaşır makineleri kullanacağı su miktarını çamaşırların ağırlığına göre etkili bir şekilde ayarlar. Bu özellik sadece zaman tasarrufu sağlamakla kalmaz, aynı anda elektrik faturalarının da azalmasına yardımcı olur.

Tek giysileri verimli bir şekilde yıkamak için SingleWash

Çamaşırların tek başına yıkanması gerekiyorsa, Miele ile program süreleri daha da kısaltılabilir. SingleWash ile çamaşırlar sadece 39 dakikada daha hızlı ve tasarruflu bir şekilde yıkanır. SingleWash, su ve sıcaklığın yanı sıra yıkama program süresini çamaşırın ihtiyacına göre ayarlar. Bu amaçla PowerWash, yıkama suyu seviyesini daha hassas tespit eden ek parametrelere sahiptir. Böylece tek giysi bile aşırı tüketim olmadan yıkanır.

TwinDos ile deterjan tasarrufu ve maksimum konfor

Verimli deterjan kullanımına en önemli katkı, sıvı deterjanlar için dünyanın iki fazlı tek dağıtım sistemi TwinDos’dan gelir. Freiburg merkezli Öko-Institut tarafından onaylandığı gibi TwinDos ile yüzde 30’a varan** deterjan tasarrufu yapılabilir. Otomatik sıvı dağıtım sistemi çim, kırmızı şarap veya kahvenin geride bıraktığı inatçı lekeleri çıkarmak için UltraPhase 2 devreye girmeden önce yağ ve protein gibi lekeleri çıkarmak için UltraPhase 1 deterjanını kullanır. Kullanılacak deterjanların miktarları, çamaşır türüne ve ağırlığına göre belirlenir. TwinDos, maksimum konforda tek bir düğmeyle doğru zaman ve oranda otomatik deterjan dağıtımı yapar. Çamaşır yıkmak için deterjanı manuel olarak ekleyerek uğraşmak ve fazla veya az miktarda deterjan kullanmak geçmişte kalır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*