Fakir Grill Expert Smart, aradığın ızgara lezzetini akıllı teknolojisiyle yakala

“Seni Anlayan Teknoloji” mottosuyla üstün Alman teknolojisini tüketicilerine sunan Fakir Hausgerate, mutfaklarda pratik çözümler sunmaya devam ediyor. Farklı pişirme programlarıyla öne çıkan Grill Expert Smart, evlerin vazgeçilmezi oluyor.

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır tüketicilerine sunan Fakir Hausgerate, özgün tasarımı, kolay kullanımı ve çeşitli pişirme programlarıyla öne çıkan ızgara & tost makinesi Grill Expert Smart, mutfaktaki en büyük yardımcınız oluyor. Yiyecek kalınlığını algılayan akıllı sensörü, etin istenilen seviyede pişmesini takip edebilmeyi sağlayan dijital ekran ve 7 farklı pişirme programı ile öne çıkan Grill Expert Smart, mükemmel ızgara yemekleri hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Şık tasarımı ve işlevselliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Grill Expert Smart, sesli uyarı sistemi, çıkabilen ve kolay temizlenen yanmaz ve yapışmaz plakaları, fanlı soğutma sistemiyle de fark yaratıyor.

Buz çözme, sandviç, tavuk, sucuk/sosis, et, balık, hamburger olmak üzere 7 farklı pişirme programıyla hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlayan Grill Expert Smart, aynı zamanda etlerinizi az, orta, çok pişmiş olmak üzere istediğiniz seviyede pişirebilmenize olanak sağlıyor ve bir tost makinesinden fazlasını sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*