Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor

Yılbaşı yaklaşırken, sevdiklerinin yeni yılını kutlamak isteyenler hediye arayışına başladı. Mutfakta geçirilen zamanı daha keyifli ve konforlu hale getiren ankastreler, her yıl olduğu gibi bu yıl da hediye alternatifi olarak ön plana çıkıyor. Yenilikçi ve fonksiyonel ürünleriyle mutfağı evin keyifli buluşma noktasına dönüştüren Silverline, ankastre grubunda yer verdiği fırın, ocak ve davlumbaz ürünleriyle yeni yılda mutfakların atmosferini değiştiriyor.

“Kusursuz mükemmellik” yaklaşımı ile geliştirilen teknolojiyi odağına alan Flow-in Pro X, indüksiyon ocak ve davlumbazı bir araya getiren tasarımıyla mutfaklarda yer tasarrufu sağlıyor.  Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz, pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor. Flow-in Pro X, pişirme sırasında buharın doğrudan tahliye edilmesini sağlayarak, tezgah üstünde maksimum kullanım alanı oluşturuyor. Ergonomik tasarımı sayesinde havalandırma filtreleri ve atık su yönetimi merkezine kolay erişilebilen Flow-in Pro X’in filtreleri kolayca temizlenebiliyor. 2 litrelik geniş su haznesi ile ocak üzerine devrilen sıvı rahatlıkla toplanabiliyor ve kolayca çıkarılan çekmece ile suyun tahliyesi sağlanabiliyor.

CS5429 ocak ile eşsiz pişirme deneyimi…

Mutfakta yemek yaparken geçirilen zamanı verimli ve kaliteli bir deneyime dönüştürmek isteyen Silverline, CS5429 ocak ile kısa sürede birden fazla yemek pişirmeyi mümkün kılıyor. 3 gazlı ve 1 wok ocak gözü bulunan CS5429 ocak, her yemeği kolayca pişirme imkanı sunuyor. Wok ocak gözü ise çift ateş halkası sayesinde eşit derecede ısı dağıtımı yaparak yiyeceklerin eşit miktarda ve sağlıklı bir şekilde pişmesini sağlıyor. Aynı zamanda ocağın üzerinde yer alan tava ve tencerelerin gerekli alanlarını ısıtarak, hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de yemeğin pişirme kalitesini artırıyor. Siyah, beyaz ve gri renk seçenekleriyle her mutfak dekorasyonuna uyum sağlayan ocak, yenilikçi ve modern çizgisiyle trendleri baştan yaratıyor.

Retroline fırın ile nostaljik izler mutfaklara şıklık katıyor

Tasarımında geçmişten izler barından ve teknolojisiyle bugünü yaşatan Retroline serisinin üyesi fırın, yeni yılda da keyifli anlara eşlik ediyor. 8 fonksiyonlu fırın, analog zaman ayarı ve retro görüntü veren termostatı ile geçmiş trendlere atıfta bulunuyor. Yumuşak hatları ve pirinç kulpları ile nostaljik izler taşıyan fırın, bej, siyah ve bordo renk seçenekleriyle her mutfak dekorasyonuna uyum sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*