Goldmaster’la sağlıklı ve lezzetli içecekler hazırlayın

Evde sağlıklı ve lezzetli içecekler hazırlamak için ihtiyacınız olan her şey Goldmaster'da.

Vitamin deponuzu doldurun
Goldmaster Gözde Elektrikli Narenciye Sıkacağı

Limon, portakal, greyfurt, mandalina ve nar ile kendinize sağlık deposu içecekler hazırlayabilirsiniz. Goldmaster Gözde Elektrikli Narenciye Sıkacağı, 1,2 litre kapasiteli geniş haznesi, iki seviye ayarlanabilir posa kontrolü, iki farklı ölçüde sıkma konisi ile meyve suyu hazırlamayı pratik hale getiriyor. Otomatik başlama ve durdurma özelliğiyle kolaylık sağlayan ürün, şeffaf ölçü kabıyla sıkılan meyve suyu miktarını da görmenizi sağlıyor. Ürün, kablo sarma bölümü özelliğiyle mutfağınızda fazla yer kaplamıyor.

Çay keyfi hiç bitmesin
Damlatmayan Goldmaster Akasya Çay Makinesi & Su Isıtıcı
20 bardağa kadar çay kapasitesi ve hızlı hazırlama özelliğiyle dikkat çeken Goldmaster Akasya Çay Makinesi & Su Isıtıcı, 2200W’luk performansı, kaynatma ve otomatik sıcak tutma fonksiyonlarıyla çay tutkunlarının favorisi. 2 litre su ve 1 litre demlik kapasitesiyle çay keyfi sunan ürün, damlatmayan ağzı ve paslanmaz çelik gövdesiyle kullanışlı bir tasarıma sahip. Susuz çalışmayı önleyen otomatik kapanma emniyet sistemiyle oluşabilecek kazaları önleyen ürün, kablosuz kullanım kolaylığı sayesinde dilediğiniz yerde çay keyfinize devam etmenizi de sağlıyor. Kettle (su ısıtıcı) fonksiyonuna da sahip Akasya Çay Makinesi & Su Isıtıcı ile suyunuzu kaynatıp bitki çaylarınızı da kolayca hazırlayabilirsiniz.Bitki çaylarından vazgeçemeyenlere…

Goldmaster Akasya

Goldmaster Beliz Çelik Su Isıtıcısı
Soğuk havalarda sıcacık bitki çayları hazırlarken Goldmaster Beliz Çelik Su Isıtıcısı, otomatik sıcak tutma fonksiyonu ve kablosuz kullanım özelliğiyle mutfaktaki vazgeçilmez yardımcınız olacak.Damlatmayan ağız bölümüyle ve paslanmaz çelik gövdesiyle kullanışlı bir tasarıma sahip olan Goldmaster Beliz Çelik Su Isıtıcısı,  360° dönmeyi sağlayan enerji iletim tabanına ve susuz çalışmayı önleyen otomatik kapanma emniyet sistemine de sahip. Kullanılmadığında yer kaplamayı önleyen kablo sarıcısıyla mutfağınızda yer tasarrufu sağlayan ürün, kablosuz kullanım özelliği sayesinde kullanım kolaylığı da sunuyor.

Goldmaster Beliz

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*