Arzum Ramazan sofralarına renk ve lezzet katacak

Arzum, Ramazan ayında da inovatif ürünleriyle mutfaklarda olacak.

Arzum, Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarının da gözdesi olacak. Cookart Color ve Hestia Multi Blender ürünleri ile Arzum, mutfakta işlerinizi kolaylaştırırken aynı zamanda her yemeğin en lezzetli halini sofralarınıza taşıyor.

Arzum Cookart Color 50Lt Çift Camlı Fırın ile Lezzetli Tarifler

Kalabalık Ramazan sofralarına renk katan Arzum Cookart Color Fırın, 50 litrelik iç hacmiyle her damak tadına uyan yemekleri pişirebilme imkanı sunuyor. Emaye kaplama yuvarlak tepsi, kare tepsi ve ızgara teli ile tüm Ramazan boyunca farklı çeşitlerdeki her yemeği pişirmek çok kolay. Maksimum ısı yalıtımı sağlayan çift camlı ve menteşeli kapak sistemine sahip olan Arzum Cookart Fırın, kısa sürede sevdiklerinize en leziz iftar ve sahur sofraları kurmanızı sağlıyor. Zaman ayarı, termostat ayarı, alt ve üst rezistans çalıştırma ve turbo fan seçenekleriyle Ramazan sofralarınızı hazırlarken pratik bir deneyim sunuyor.

Arzum Cookart Color 50Lt Çift Camlı Fırın Tavsiye Edilen Fiyat: 839,90 TL

Arzum Hestia Multi Blender’dan Çok Fonksiyonlu Kullanım Kolaylığı

Tasarımı teknolojiyle buluşturan Arzum Hestia Multi Blender, güçlü 1500 Watt motoru ile saniyeler içerisinde doğrama, çırpma, ve parçalama yaparak en leziz yemekleri en kısa sürede iftar sofralarınıza taşımanızı sağlıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde el yapısına kolayca uyum sağlayan ve güvenli tutuş sunan el blender’ı, sessiz çalışma özelliğiyle bu Ramazan’da da hayatınızı kolaylaştırıyor.Paslanmaz çelik bıçak özel tasarlanmış tırtıklı yapısı ile uzun süre keskinlik sağlayarak doğranması güç meyve ve sebzelerde bile mükemmel performans sunarak Ramazan boyunca hem ana yemek hem de tatlı tariflerinize eşlik ediyor. 2 farklı dilimleme ve rendeleme bıçağına sahip olan Arzum Hestia Multi Blender, Ramazan sofralarınızda sevdikleriniz için en leziz yemekleri en keyifli şekilde yapmanıza imkan sağlıyor.

Arzum Hestia Multi Blender

Arzum Hestia Multi Blender Tavsiye Edilen Fiyat: 499,90 TL

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:

1966’da yerli bir marka olarak doğan Arzum, 54 yıldır Türkiye’de hemen her eve girmiş, ve başarısını kısa sürede uluslararası boyuta taşımıştır. Teknolojiyi tasarım ve yaratıcılık ile birleştirerek ortaya çıkardığı ürünlerle tüketicilerinin hayatlarını değiştirmeyi hedefleyen Arzum, yarım asırlık yolculuğunda küçük ev aletleri sektöründe Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön vermiştir.

Türk malı ilk ütüyü 1967 yılında, ilk mekanik süpürgeyi 1968 yılında, ilk mutfak robotunu 1991 yılında ve ilk elektrikli cezveyi 2003 yılında üreten Arzum, 2001 yılında sektörde 3 yıl garanti uygulamasını başlatarak sektörde garanti sürelerini uzatan ilk marka olmuştur.

“Sen dokunursun değişir dünya” mottosuyla tasarladığı ürünlerle, yerel ve uluslar arası birçok prestijli ödüle layık görülen Arzum, 2014 yılında da, Türk kahvesinde bir devrim yaratarak, doğrudan fincana servis özelliğiyle bir ilk olan Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi yurt içi ve global pazara sunarak büyük bir başarı elde etmiştir. 2015 yılında dünyadaki devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality Programı kapsamına alınan Arzum, OKKA’nın başarısı ile Türk kahvesi kültürünü dünyaya yaymak üzere global bir misyonu da yerine getirmektedir.

Bugün Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 ürün kategorisinde 250’den fazla ürünüyle yılda 3 milyonu aşan satış gerçekleştiren Arzum, dünyanın 40 ülkesinde 10 milyondan fazla eve ulaşarak”dünya markası olma” yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Arzum, ülkemizde altıncısı düzenlenen Superbrands Türkiye 2016’da 6.kez Türkiye’nin ‘Süper Markaları” arasında yer aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*