Altınoğlu Grup büyümeye devam ediyor

Yaptığı yatırımlarla Gaziantep ve çevresinde hızla büyümeye devam eden Altınoğlu Grup, yaptığı son hamleyle yeni bir mağazayı daha tüketicilerin hizmetine sundu.

Grup, 17. mağazasını Gaziantep, Şehitkamil, Fıstıklık Mahallesi’nde açtı. Bir Dünya Çeyiz Plus Bellona ismiyle faaliyetlerine bağlayan mağaza 6.000 m2 büyüklüğe sahip. Toplam 35 kişilik bir ekibin çalışacağı mağazada toplamda 60.000’den fazla ürünün satışı yapılacak. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarından oluşan bir ürün gamına sahip olan mağazada elden taksitli olarak da ürün satın alınabilecek. Sahip olduğu ürün çeşitliliği ve büyüklüğü ile hem kendi bölgesinde hem de Türkiye’de konsept olarak tek mağaza konumunda olacak.

Açılışla ve yeni mağaza ile ilgili bir açıklama yapan Altınoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, grup olarak 44 yıldır sektöre hizmetlerinin devam ettiğini söyledi. Mağazacılık alanında ciddi bir istihdam sağladıklarının da altını çizen Özaltın, son yatırımları ile birlikte 250 kişilik bir personel sayısına eriştiklerini açıkladı. Önümüzdeki yıllarda yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini açıklayan Özaltın, yeni mağazalarını yaklaşık 1,5 milyon TL’lik bir reklam bütçesiyle faaliyete geçirdiklerini belirtti: “Sunucular ve sanatçıların da katılımı ile bölge halkı ile buluştuk. Özel indirimlerimiz ve paketlerimizle de merhaba dedik. Bizim için önemli olan özellik Türkiye’nin ve dünyanın ön planda olan markalarını tek çatı altında birleştirip, açık hesap ve elden taksitli sistem ile tüketicilerimizle buluşturmak. Altınoğlu Grup finans sistemi ile tüketicilerin rahatlıkla ürünlere ulaşabilmesini sağlamak.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*