Mutfaktaki şefiniz Yasomi Air Fryer Akıllı Fritöz ile her şey daha kolay

Yasomi Y22 Air Fryer 1500W 5l Akıllı Fritöz 7X Hava Dolaşım Hızı ile Yasomi Fritöz, pişirme verimini %30 oranında artırır ve yiyeceklerin içindeki nemi hızla hapsederek %90’a kadar daha az yağ ile gevrek ve sulu hale getirir.

Yasomi Fritöz uygulamasında tarifleri ayarlayabilir ve yemekleri keşfedebilirsiniz, kaydetmek ve özelleştirmek için hava fritözünü telefonunuzdan kontrol edin.

DÜŞÜK GÜRÜLTÜ

Akıllı ve Super Denoise Teknolojisi, çalışma sırasında genel gürültüyü oranında azaltacak ve 48 dB’lik düşük gürültü seviyesini koruyacaktır. Mutfakta çalışmak can sıkıcı değil keyiflidir.

YAPIŞMAZ & KOLAY TEMİZLENİR

Çıkarılabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir sepet ve delikli yüzey, temizliği basit ve kolay hale getirir.

5 Litre kapasitesi akıllıca bir seçimdir.

Akıllı tasarımıyla %25 alan tasarrufu sağlar.

Minik ve akıllı tasarımı ile 5 Litre kapasitesi sayesinde (3-4 kişilik) patates kızartması ve tavuk kanadı gibi taleplerinizi hızlıca karşılar.

Akıllı Super Denoise Teknolojisi, ideal bir pişirme ortamı yaratır.

Mutfakta çalışmak can sıkıcı olmaktan çıkıyor.

Artık güzel yemekler yemenin ve daha az yağ kullanmanın zamanı geldi.

“SHAKE” veya flip yemek hatırlatıcısı Uygulamamızda mevcuttur. Yemek pişirirken mutfakta beklemek zorunda değilsiniz, çünkü seçtiğiniz yemek türüne göre çalışacaktır. Gerekirse, yiyeceği diğer tarafa çevirmenizi bile hatırlatacaktır.

Fonksiyonların Kombinasyonu (Pişirme, Ön Isıtma ve Sıcak Tutma)

Yasomi Fritöz, aynı anda birden fazla işlevi yerine getirebilir. Çalışmaya başlamadan önce ön ısıtma yapabilir ve sıcak tutabilir. Üstün teknolojileri ile yiyecekler dışarıda daha sıcak ve daha çıtır hale gelebilir. Ayrıca manuel olarak çalıştırarak benzersiz seçenekler elde edebilirsiniz.

Yapışmaz Kaplama Temizlemesi Kolaydır

Bu yapışmaz hava fritöz sepeti, kolay ve sorunsuz temizlik için yapışmaz. Yemekten sonra temizlik konusunda endişelenmenize gerek yok çünkü piştikten sonra yüzey yapışkan değildir, temizlemesi oldukça rahattır.

AKILLI KONTROL

Alexa ve App tarafından desteklenen ikili akıllı işlem size benzeri görülmemiş bir deneyim sunar.

My Smart mobil uygulamasından önceden bir pişirme programı hazırlayabilir, çevrimiçi menüleri görüntüleyebilir kişiselleştirilmiş menüler oluşturabilir ve pişirme ilerlemesini görüntüleyebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*