Remington’dan hibrit tıraş makinesi Omniblade

Tarzına ve dış görünüşüne dikkat eden erkekler için yeni trend, çok fonksiyonlu bir tıraş makinesi edinerek evde, ofiste ya da seyahatte ortama uygun, kendi stilini yaratabileceği, kolay ve hızlı tıraş! Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesinin mucidi Remington, yeni nesil hibrit tıraş makinesi Omniblade Serisi ile zamana ve mekana meydan okuyor.

Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesinin mucidi Remington, yine bir ilke imza atarak yeni nesil hibrit tıraş makinesi tasarladı. Erkeklerin saç ve sakal stilini oluşturmaları için ihtiyacı olan her şeyi sunan Remington Omniblade Serisi’ni diğer tıraş makinelerinden ayıran birçok farklı fonksiyona sahip olması. Cilde yakın bir tıraş sağlayan özel kesim ve dokulu bıçaklarıyla 0,15 mm’ye kadar kesim performansı gösteren Omniblade’in alametifarikası olan bıçakları 5 yıla kadar dayanıyor ve böylelikle diğer makinelerin aksine birkaç ayda bir bıçak değiştirme zahmetinden sizi kurtarıyor. Üstelik Omniblade farklı stiller oluşturmak için özel olarak geliştirilen ilave aparatlara da sahip. 50 mm ana bıçağı, ayarlanabilir hassas kadranlı tarağı (0,5-5 mm) ve 3/6/9 mm burun ve kulak düzeltici aparatı ile en üst düzeyde hassas yüz bakımı sağlarken vücut tarağıyla da temiz görünen bir tıraş keyfi deneyimlenmesini sağlıyor. Omniblade ile kolayca ve hızla yapabileciğiniz modellere gelince…

Keçi Sakal

Ev ortamında da kolayca uygulanan keçi sakalı, yüzün daha ince görünmesini sağlıyor ve özellikle kıvırcık saçlı erkekler için ilgi çekici bir model. Her dönemin vazgeçilmezi olan keçi sakalı yalnızca çene bölümündeki sakalların uzatılmasıyla yaratılan bir tarz ve ilgiye ihtiyaç duyan bir model. Keçi sakalını ortaya çıkarmak için sakalın çevresini düzenli temizlemek ve bunun için de tıraş makinesini başlıksız kullanmak gerekiyor.

Doğal Sakal

Üç günlük sakal olarak da bilinen doğal sakal, sakal bakımına ayıracak fazla zamanı olmayanlar için oldukça pratik bir sakal stili. 3 mm uzunluğunda sakal stili olan doğal kısa sakal özellikle küçük ve bebek yüzü olan erkekler için mükemmel bir seçim. Çünkü doğal kısa sakal tarzı diğer sakal tarzlarına göre daha az ilgi ister ve sadeliğiyle her ortam için uygundur. Minimal ve keskin bir görünüme sahip olan doğal sakal yaratmak Omniblade’in özel tarakları sayesinde oldukça kolay. Önemli olan sakalın yoğun olduğu bölümleri 3mm’ye kadar kısaltmak, boyun ve yanaklarda kalan başı boş tüyleri ise Omniblade’e özel tasarlanmış düzeltici ile temizlemek.

Tam Sakal

Tam sakal, tüm sakal stilleri arasında en çok ilgiye ve bakıma ihtiyaç duyan sakal modeli. Bakım yapılmaması durumunda sakalın formunda bozulmalar meydana gelebiliyor. Özellikle yüz şekli oval olan erkekler için doğru bir tercih olan tam sakalın uzunluğu simetrik şekilde olmalı. Omniblade’in uzun sakallar için uygun olan başlığıyla sakala simetrik bir görünüm vermek, düzeltici ile de istenmeyen tüyleri temizlemek mümkün.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*