Türkiye’nin en başarılı kadın girişimcisi Çorluda ikinci Beko mağazasını açtı

çorlu beko açılışı

Çorlu’da uzun yıllar beyaz eşya sektöründe hizmet veren Kaanlar Beko Murat İşgüder ve Sevgi İşgüder çiftine ait Tekirdağ’da 5. ve Çorlu’da da 2. mağazanın açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Beko Türkiye Satış Direktörü Burak Bilgisel, Beko 100 Kadın Bayi Projesi Direktörü Fatih Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, “İşletmemizin Çorlu’da ikinci, Tekirdağ’da da beşinci mağazasının açılışını geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile açamamış ve bir araya gelememiştik. Bu mağazaların başarı hikayesi var. Sevgi İşgüder, Türkiye’nin en başarılı kadın girişimcisi. Bunda da Çorlu’muzun katkısı var. Kendilerine şehrimize yatırım yaptıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Beko Türkiye Satış Direktörü Burak Bilgisel ise “Çorlu halkımıza üstün hizmet anlayışımız ile hitap edebileceğimiz çok güzel bir mağaza açtık. Tekrar hayırlısı olsun. Bol satışlar diliyorum.” dedi.

Beko 100 Kadın Bayi Projesi’nin lideri konumunda bulunan ve en başarılı kadın girişimci unvanını elinde bulunduran Sevgi İşgüder, “Koç Holdingin bir dünya markası olan Beko’nun kadın girişimcisi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. İnanıyorum, kadın eli değen her sektör, çiçek gibi açacaktır. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Toplamda 5 şubemiz var. Geçen her gün daha iyiye gitmek istiyoruz. Ben eşimle birlikte uzun yıllar çok emek harcayarak birlikte güzel satışlara imza attık. Güzel bir ekip kurduk ve el ele vererek güzel yerlere geldik.” şeklinde konuştu.

Beko 100 Kadın Bayi Projesi Direktörü Fatih Yılmaz, “Yaklaşık 14 yıldır Beko’da yöneticilik yapmaktayım. 2019 yılında uygulamaya geçilen bir proje bu. Kadınlara iş imkânı ve girişimcilik yaratmak istedik. Buradaki en temel amaç, ülkemizde kadının hem sosyal hem ekonomik anlamda güçlenmesini sağlamaktı. Şu an 79 adet kadın bayimiz var. Projeye başladığımız günden bugüne 750 milyon TL ciro hacmine ulaşmış bulunmaktayız. Kadın girişimcilerimize desteklerimiz devam edecek. 2026 yılında çok büyük bir başarıya imza atarak dünyanın en güçlü kadın bayi ağını oluşturmak istiyoruz. Sevgi Hanım da en güçlü kadın bayilerimizden biri. Bugün Çorlu’da 2. Tekirdağ’da 5. mağazasını açtık. Kadın girişimcilere çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*