Fakir Inovator X Plus otomatik çekim gücü ile fark yaratıyor

Fakir Hausgeräte, sektörünün önde gelen ürünlerini geliştirme iddiasının devamlı niteliğindeki yeni ürünü Inovator X Plus Şarjlı Dikey Süpürge ile zemindeki toz miktarına göre çekim gücünü kendi ayarlayan “otomatik emiş gücü” teknolojisini sunuyor ve “Sezgilerine Güvenin” diyor.

Yaşam alanlarındaki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştıran şarjlı dikey süpürgeler günden güne farklı özelliklerle daha da vazgeçilmez hale gelmeye başladı. Bu gelişimi bir teknoloji şirketi olarak yakından takip eden Fakir Hausgeräte kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkaran özellikleri ürünlerine entegre etmeye devam ediyor.  Özellikle hayatı kolaylaştıran teknolojilere odaklanan marka şimdi de otomatik emiş gücü özelliğiyle Inovator X Plus Şarjlı Dikey Süpürge’nin #SezgilerineGüvenin diyor ve teknolojiyi yeni ürünü ile hayatın doğal akışına dahil ediyor.

Otomatik Emiş Gücü Bir Süpürgeye Ne Katar? 

Inovator X Plus’ın en pratik özelliği olan otomatik emiş ile ürün otomatik olarak toz miktarını algılıyor. Yani toz nerede, nasıl ve ne kadarsa gücünü kendisi ayarlıyor. Ne çok tozlu olan bir yer Inovator X Plus sayesinde tozlu kalmıyor, ne de az tozlu bir yer vakit ve enerji kaybı haline geliyor. 

Bir Dikey Şarjlı Süpürgenin Olmazsa Olmazları Nelerdir? 

  • Öncelikle eve göre karar alınıp ihtiyaca göre seçim yapmakta fayda var. Şarjlı olması, kablosuz pratik şekilde temizlemek çekici geliyorsa şarjlı dikey süpürge kolayca vazgeçilmez hale geliyor. 
  • Her odada farklı bir kırıntı, bir odada çocuklar, diğer odada belki aile büyükleri veya her yerde koşturan patili dostlar. Otomatik emiş gücü burada devreye giriyor. Evin hangi odası nasıl tozlandıysa Inovator X Plus emiş gücünü ayarlıyor. 
  • Hassas Döşeme ve 2’si 1 arada başlıkları da bu süpürge kategorisi için oldukça önemli. Kablolu süpürgelerle ulaşılamaz olan alanlar artık şarjlı dikey süpürgelerle kolayca süpürülebilir oldu. Inovator X Plus döşeme aparatıyla koltuklar, yatak başlıkları, sandalyeler bu eşyalar için özel olan başlıkla süpürülebiliyor.  Çok daha fazla toz olması halinde turbo başlık devreye giriyor. 
  • Kenar ve köşeler çoğu zaman birbirine uymayan lego parçaları gibi süpürgeyle uyuşmazlık yaşayabiliyor. Inovator X Plus kenar köşe başlığı hiç zorlanmadan tüm köşeleri süpürüyor ki zaten otomatik emiş gücü özelliği de olduğu için zorlu köşelere hem ulaşıyor hem de toz bırakmıyor. 
  • Şarjlı dikey süpürgeler özellikle pet sahipleri için de vazgeçilmez hale geldi. Tüy dökme döneminde etrafta tüyler uçuşurken “kim süpürecek” diye yük olmadan şarjlı dikey süpürgeler hemen devreye giriyor. Inovator X Plus’ın özel kıl toplayıcı Mini Turbo başlığı kıyafetlerin, koltukların, halıların yani kılların en fazla tutunabildiği eşyaların üzerindeki kılları kolayca topluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*