Uzmanlar Gaggenau ile buluşuyor

Gaggenau, lezzet dünyasının uzman isimlerini tasarımcılarla bir araya getirmeye devam ediyor. Keşif en güzel ilhamdır mottosu ile düzenlenen etkinlik serisinin ikincisinde dünyaca ünlü konyak evi ile yedi nokta tadımının yanı sıra Şef Eren Erdem’in geceye özel hazırladığı lezzetler de sunuldu.

Gaggenau’nun, Türkiye’nin mimari ve dekorasyon sektörüne yön veren isimleri ile bir araya geldiği ilk etkinlik Swiss Hotel Chalet Restoran’da gerçekleşmişti. “Keşif en güzel ilhamdır” mottosu ile organize edilen etkinlik serisinin ikincisi ise Gaggenau Showroom’da düzenlendi. 

Konyak markasının elçisi İbrahim Kemer 7 nota tadımını gerçekleştirirken Şef Eren Erdem de bu notalar ile eşleşen lezzetleri Gaggenau cihazları ile hazırlayarak tasarımcıların beğenisine sundu. Başlangıç olarak Burrata, Glaze Tuna ve Boşnak Kuru Et servis edilen gecede, lezzet deneyimi Risotto, Füme Pirzola ile devam etti. Son olarak davetlilere Pişmiş Ganaj ve Poşe Ayva ikram edildi. 

Chalet ve Gaggenau Showroomda gerçekleşen ‘’ Uzmanlar Buluşuyor’’ etkinliklerine Can Çinici, Kurtul Erkmen, Durmuş Dilekçi, Jale Kulin, Sinan Kafadar, Şebnem Buhara, Yeşim Kozanlı, Yasemin Arpaç, Jeyan Ülkü, Emre Kuzlu gibi Türkiye’nin mimarı ve dekorasyon sektörüne yön veren değerli isimleri katıldı. 

Tasarım ve gastronomiyi aynı mutfakta buluşturan, birlikte vakit geçirmeyi bir öncelik olarak gören lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, lüksün tanımını deneyim üzerine kurgularken en güzel deneyimin keşif olduğunun altını çiziyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*