Sage 3X Bluicer Pro ile baharda hafifleyin ve tazelenin

Havaların ısınması ile kıyafetlerimiz gibi yiyecek ve içeceklerimiz de hafifliyor. Tazelenme ve hafifleme mevsimi olan bahar aylarında özellikle taze sıkılmış meyve ve sebze suları, detoks içecekleri ve rengarenk kokteyller bir hayli popüler hale geliyor. Kullanıcılarını ihtiyaç duyacakları tüm alanlarda en kaliteli çözümlerle buluşturmayı amaçlayan Enplus, blender katı meyve sıkacağı Sage 3X Bluicer Pro ile bahar aylarında hafiflemek, tazelenmek ve yenilenmek isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Baharın gelmesiyle mutfaklarda da hafiflik dönemi başlıyor. Hafif yemekler ve hafif içeceklerin ön plana çıktığı bu aylarda kış boyunca vücutta biriken ağırlıklardan kurtulmak ve enerji toplamak için akla ilk olarak taze sebze ve meyveler geliyor. Güne zinde başlamak ya da detoks ile tazelenmek isteyenlerin en büyük kurtarıcısıysa pratik mutfak gereçleri oluyor. Küçük ev aletlerinde de sektörlerinde lider markaların üst düzey kaliteye sahip ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan Enplus, blender ve katı meyve sıkacağı olarak kullanılabilen Sage 3X Bluicer Pro ile sağlığına ve formuna dikkat edenleri bahar aylarında tazelenmeye davet ediyor.

Fonksiyonel tasarım ile 3 kat daha fazla lezzet

Kinetix® konturlu bıçak ve kase sistemi ile 88 milimetrelik ekstra geniş bir kanala sahip olan Sage 3X Bluicer Pro, fonksiyonel tasarımı ve yüksek performansı ile lezzetli içecekleri, kokteylleri ve çok daha fazlasını saniyeler içinde hazırlayarak tüm besinlerin tadını 3 kat daha fazla çıkarmanıza olanak tanıyor.  Diğer katı meyve sıcaklarından 3 kat daha çok yönlü olan bu ürün mutfaklarda yerden tasarruf etmenize de yardımcı oluyor. Soğuk sıkım özelliği de bulunan Sage 3X Bluicer Pro, paslanmaz çelik gövdesi, 1350 Watt motor gücü, Cold Spin teknolojisi, 5 tek dokunuşlu programı ve 10 hassas hız kontrolü ile taze meyve suyunu doğrudan yüksek kapasiteli 1,5 litrelik blender sürahisine çekerek sağladığı maksimum verimle beğeni topluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*