Kahvenin lezzetine lezzet keyfine keyif katacak

Enplus, Sage Barista Express serisinin en yenisi olan The Barista Express Impress Sage SES876 ile kahve deneyimini profesyonel seviyeye taşıyor.

Enplus güvencesiyle sunulan ve Sage Barista Express serisinin en yenisi olan The Barista Express Impress Sage SES876, bir dakikadan kısa sürede üçüncü nesil kahveler hazırlamayı sağlıyor. Öğütme işlemlerini kolaylaştıran bu yeni seri, mükemmel dozu yakalamaya ve hassas sıkıştırmayı elde etmeye de yardımcı oluyor. Doğru dozda taze çekilmiş kahve çekirdeği kullanmak, hassas sıcaklık kontrolü ve optimum su basıncı elde etmek için tasarlanan Sage SES876 aynı zamanda Latte Art yaratmak için gerekli olan mikro köpüğü oluşturmayı sağlıyor. Üstelik kafelerdeki profesyonel kahve makinelerinde uygulanan “4 aşamalı kilit formülünü” de tek bir tuşta bir araya getiriyor.

Doz kontrollü öğütme ile tam kıvamında lezzet garantisi

Doz kontrollü entegre konik freze öğütücü, ihtiyaca göre doğru miktarı vererek maksimum lezzeti garanti ediyor. Ayarlanabilir öğütme derecesi ve dozu, kişinin tamamen damak zevkine göre özelleştirme özgürlüğü sunuyor. Doz, son öğütmeye göre otomatik olarak hesaplanıyor ve bir sonraki kullanıma hazır olmasını sağlıyor. Profesyonel kahve lezzetini ev konforuna taşıyan Sage SES876’da yer alan hassas 10 kg’lık basınç ve 7º profesyonel barista stili çevirme yöntemi ise sıkıştırma işlemi sayesinde cilalanmış yani temiz ve pürüzsüz bir kahve yüzeyi elde etmeyi kolaylaştırıyor. Hassas ölçümü, sonraki dozu otomatik olarak düzeltirken gösterge, doğru seviyeye ne zaman ulaşıldığını göstererek bir sonraki kullanımda ayarı otomatik olarak hatırlıyor. Geriye sadece kusursuz kıvamda bir kahve içmek kalıyor.

Zengin tatlara sahip kahveler hazırlayın

Gerçek bir barista lezzetinde kahve hazırlamak isteyenler için kusursuz özellikleri bir araya getiren yeni seride, 18 g taze çekilmiş kahve çekirdeği, profesyonel stilde 54 mm paslanmaz çelik porta filtreden geçerek fincana ulaşıyor. Böylelikle zengin tatlara sahip kahve kısa sürede hazırlanmış oluyor. Mükemmel dengelenmiş tatlar için suyu tam olarak doğru sıcaklıkta (93ºC) veren seri, güçlü buhar basıncıyla da ipeksi, kadifemsi mikro köpüğün keyfini doyasıya çıkarmayı sağlıyor. 15 bar İtalyan stili pompası ise bir dakikadan kısa sürede taze çekirdekten espresso yudumlamanın ipuçlarını sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*