Kärcher AD4 Kül Vakum Makinası ile şömine ve soba külleri kâbus olmaktan çıkıyor

Olağanüstü tasarımının yanı sıra premium kül ve kuru elektrikli süpürge işlevsel özelliği ile kendine hayran bırakıyor.

Kärcher AD4, işlevselliği ve devrim niteliğindeki vakumlaması ile kendine hayran bırakıyor.

Mucize vakumlaması ile eşsiz bir temizlik deneyimine hazır olun! 

Kärcher AD4 Kül Vakum Makinası, yaşam alanızda yer alan baca ve dar yerler, ızgara, atölye, garaj ve bodrumda yer alan iri taneli kirlerden küllere kadar etkileyici yüksek, uzun ömürlü emiş sağlıyor. 600 watt’lık türbin, egzoz ve hava filtresine sahip makine, A+ enerji verimliliğine de sahip bulunuyor.

Yüksek dereceli aleve dayanıklı

Entegre filtresi ile temizleme filtresi sayesinde kirli filtreyi sadece düğmeye dokunarak temizleyerek, emiş gücünü tekrar artırma özelliği bulunan cihaz, yüksek dereceli aleve dayanaklı malzemelerden üretilmiş olması sayesinde, küllerin vakumlanmasında maksimum güvenlik de sağlıyor. Tek parçalı, sağlam, düz, kıvrımlı filtre ve metal kaba kir filtresi ile konteyner üzerinde pratik bir tutamak ile atık konteynerinin kir ile temas etmeden hızlı ve rahat bir şekilde boşaltılmasına da imkan sunuyor. 

Çok amaçlı borular sayesinde temizlik yapmak çok kolay

Eğimli el borusu sayesinde ulaşılması zor yerler bile rahatça vakumlarken, yüksek kaliteli krom kaplı emiş boruları sert zemin yüzey temizliği için de ideal. AD 4 Premium her yerde tam teşekküllü bir kuru elektrikli süpürge olarak kullanım kolaylığı sunuyor.

Kärcher ReBoost filtre temizliği

Yüksek ve uzun süreli emiş gücüne sahip olan vakumlu makina çok miktarda kiri bir düğme dokunuşu ile temizleyebiliyor. Düz katmanlı filtre ve metal iri gözenekli kir fitresinin yanında ek olarak egzoz filtresi de bulunan cihaz, kirle hiç temas etmeden temizlenerek konforlu bir hijyen sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*