“Beyper, bayilik sisteminin ve bayilerin gelişimine katkı sağlayan stratejik bir öneme sahip”

Beyaz eşya ve dayanıklı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren bayilerin gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak, caddelerde ve AVM’lerde bulunan geleneksel bayiliğin ve mağazacılığının avantajlarını duyuracak ortamlar hazırlamak ve sektörün bilinirliğini artırmak amacıyla çalışmalar yürüten Beyper’in Yönetim Kurulu Üyeleri, sektörün önde gelen markalarından Vestel’I ziyaret etti. Ziyarette Vestel Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu ile görüşülerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Beyper Yönetim Kurulu Üyeleri,bayilerin son dönemde yaşadığı sıkıntıları konuşmak ve geleceğe dair fikirlerini paylaşmak üzere Vestel Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu ile bir araya geldi. Ziyarette beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörünün güncel sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşler tartışıldı. Leloğlu, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada beyaz eşyanın geleneksel bayi-müşteri ilişkisinin en kuvvetli olduğu sektörlerden biri olduğunu söyledi. Vestel’in bu bayi-müşteri ilişkisinin gücünü koruyacak ve devam ettirecek bir sektörde faaliyet gösterdiğini, güçlü bayi ağının önemini ve değerini bildiğini ifade eden Leloğlu, bayilerimizi iş ortağı ve ailenin bir parçası olarak gördüklerini belirtti: “Bayilerin gelişim ve büyümeleri en önemli gayemiz. Bu noktada Beyper, bayilik sisteminin ve bayilerin gelişimine katkı sağlayan, çalışmalarıyla üyelerin faaliyetlerini destekleyen yapısıyla sektörde çok stratejik bir öneme sahip.”

“Saha tecrübesinin farkındayız”

Leloğlu, Beyper Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede tüketiciyi merkeze koyan Vestel’in, saha tecrübesinin öneminin farkında olduğunun altını çizdi. Beyper’in her anlamda sektöre hakim bir firma olduğunu söyleyen Leloğlu, bu amaçla derneğin çalışmalarını olabildiğince yakından takip ettiklerini ve tecrübelerden faydalandıklarını açıkladı. Beyper’in beyaz eşya perakendecileri için oldukça önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Leloğlu, derneğin bugünün, orta ve uzun vadedeki mağazacılık vizyonu ve hedeflerini belirlediğini söyledi: “Beyper, bayilerimiz için ticari avantajlar sağlamanın ötesinde, sektörel sorumluluk projeleriyle hem sektörümüze hem ülkemize katma değer sağlayarak sektördeki önemini ortaya koymaktadırlar.”

“Beyper’i tüm bayilerimize tavsiye ediyoruz”

Beyaz eşya ürünlerinin, tüketici hayatındaki öneminin yadsınamaz olduğunun altını çizen Leloğlu, bu ürünlerin teknolojik olması ve tüketiciye güven veren bir satış noktası tercih edilmesi nedeniyle uzmanlık ve eğitimin bu sektörde çok önemli yere sahip olduğunu söyledi: “Bu gerçekten hareketle, bayilerimizde uzmanlık ve eğitime çok önem veriyoruz. Beyper bu noktada, güçlü sektör bilgisi ve ekibi ile üyelik için bayilerimize verdiğimiz tavsiyeler arasında yer almaktadır.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*