“Mutfakta Hayal Gücünün Sınırı Yok” projesiyle Bronz Vizyoner Baykuş Ödülü BSH Türkiye’nin oldu

Türkiye’de Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo markalarıyla üretim yapan ve geleceği şekillendiren teknolojilere imza atan BSH Türkiye, şu ana kadar aldığı birçok ödüle bir yenisini daha ekledi. SOR Araştırma ile ortaklaşa yürütülen “Mutfakta Hayal Gücünün Sınırı Yok” projesiyle, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından Bronz Vizyoner Baykuş ödülüne layık görüldü.

Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından düzenlenen ve araştırma dünyasının Oscar’ı olarak kabul edilen Baykuş Ödülleri, araştırmaların iş süreçlerine sağladığı katma değeri, yarattığı etkiyi ve önemini vurgulamak amacıyla her yıl düzenli olarak başarılı araştırma projelerine veriliyor. Bu yıl 9. kez düzenlenen organizasyonda toplamda 16 kategoride 50 başarılı araştırma projesine ödül verildi. BSH Türkiye, SOR Araştırma ile ortaklaşa yürütülen “Mutfakta Hayal Gücünün Sınırı Yok” projesiyle Bronz Vizyoner Baykuş ödülüne layık görüldü.

Baykuş Ödülleri kapsamında Bronz Vizyoner Baykuş ödülünü almaktan büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Rudolf Klötscher, “SOR Araştırma ile yüzde yüz müşteri odaklı yeni bir ürün geliştirme fikriyle yola çıkarak ‘Mutfakta Hayal Gücünün Sınırı Yok’ projesini hayata geçirdik. Yeni nesil bir bulaşık makinesi, Türkiye ve Rusya pazarında gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda tüketicilerden gelen yorumlar ve geri bildirimler doğrultusunda tamamen baştan şekillendirildi. BSH olarak bu tür araştırmaların müşteri memnuniyetini artırma ve ürün geliştirme süreçlerinde doğru kararlar alma ve yol gösterici olma açısından çok büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Aldığımız Bronz Vizyoner Baykuş ödülü de bu düşüncemizi doğruluyor” dedi.

Yeni bir ürün şekillendi

“Mutfakta Hayal Gücünün Sınırı Yok” kapsamında Türkiye ve Rusya pazarlarında tüketicilerin yorumları ve önerileri ile yeni bir ürün geliştirildi ve bu fikrin diğer pazarlarda da test edilmesi kararı alındı. 6 farklı pazarda teste tabi tutulan yeni ürün fikri 5 pazarda birinci sırada çıkarken 1 pazarda 2. sırada yer aldı. Araştırmadan elde edilen sonuçlarla ortaya çıkan ürün fikirlerinden ikisinin ürün geliştirme sürecine alınması ve prototip yatırımı yapılması kararı alındı.

Ürün henüz piyasaya çıkmamasına rağmen ortaya çıkan fikir ve şimdiden doğru bir lansman taktiğini şekillendirmesi nedeniyle ödüle layık görüldü.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*