Singer, 170. Yılına Özel “Elite Koleksiyon” hazırladı

Kuruluşunun 170. yılına özel olarak “Elite Koleksiyon” serisini satışa sunan Singer Türkiye, dikiş sanatını yenilemeye devam ediyor. Elite Koleksiyonunda mekanik, elektronik ve overlok olmak üzere 3 yeni modeli hayata geçiren Singer Türkiye, hızlı, kolay ve keyifli bir dikiş deneyimi sunuyor. Hem hobi, hem de profesyonel kullanıma uygun, ergonomik tasarımlı ve kolay taşınabilir özellikleriyle öne çıkan yeni seri, uygun fiyatlarıyla her kesime hitap ediyor.

Bu yıl 170. kuruluş yıldönümünü kutlayan Singer, yeni yılına özel olarak “Elite Koleksiyon” serisini satışa sundu. Dikiş sanatına yenilik katacak Singer Elite Koleksiyonu, üç yeni makineden oluşuyor. Ergonomik tasarımlı ve kolay taşınabilir özellikleriyle öne çıkan koleksiyon, uygun fiyatlarıyla her kesime hitap ediyor.

Üstün gelişmiş bileşenler ve modern tasarımlardan ilham alınarak üretilen ve en üst seviyede performans sunan Singer Elite Koleksiyonu, mekanik, elektronik ve overlok olmak üzere üç makineden oluşuyor. Mekanik dikiş makinesi, 110 farklı dikiş uygulaması, tam devir mekik sistemi ve otomatik iplik takma gibi özelliklere sahip. 411 farklı dikiş uygulamasına sahip elektronik dikiş makinesi, dokunmatik dikiş seçme tuşları ve LCD ekranıyla dijital ağırlıklı bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Dört ipliğe kadar çalışma imkanı sağlayan overlok makinesi ise kumaşların esnemesini ve büzülmesini engelleyen geliştirilmiş diferansiyel sistemi ve iplik yollarını aydınlatan LED ışık sistemiyle kullanıcılara birçok avantaj sunuyor.

Hasar görmüş ürünlerde gerekli tadilatları hızlıca yapabilmek için kolaylık sağlayan kullanıcı dostu Singer Elite Koleksiyon serisi, en üst donanıma sahip özelliklerle tasarlandı. Karmaşık dikiş tasarımlarının üstesinden gelmek için yüksek hız ve yardımcı özelliklere sahip mekanik, elektronik ve overlok makineleriyle dikiş yapmak, artık hem daha kolay hem de daha keyifli bir hale geliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*