Silverline Armonia davlumbaz mutfakta gizlenebiliyor

Silverline, modern çağın mutfak dekorasyonundaki trendlere estetik ve teknolojik çözümler sunuyor. Ocak arkasında veya yanında konumlandırılabilen Armonia, istenildiğinde tek tuşla tezgâh içine gömülüyor ve kapalı konumda iken tezgâh üzerinde sadece şık kontrol paneli gözüküyor.

Armonia, kapalı konumda iken tezgâhın bütünlüğüne de uyum sağlıyor. Elektrikli ocaklarla uyumlu çalışabilen Armonia davlumbaz, bulundurduğu 15 dakikalık yoğun güç kullanım fonksiyonu tercih edildiğinde özellikle ağır koku veren yemeklerin verdiği etkiyi mutfaktan anında siliyor. Vitroseramik ve indüksiyonlu ocaklar ile uyumluluk gösteren Armonia’nın tasarımında kullanılan cam kolaylıkla siliniyor, taşma ve sıçramalardan oluşan yemek artıkları anında yok ediliyor. Silverline’nin tüm ürün gamında olduğu gibi Armonia’da da güvenlik ön planda tutuldu. Davlumbaz tezgâh içine gömülürken oluşabilecek el sıkışmalarına karşı, hassas manyetik algılayıcı ile kazaların önüne geçiliyor.

Armonia dünyanın en prestijli ödül kuruluşlarından Plus X Awards ve German Design Award tarafından ödül kazanan, tasarımının mükemmelliğini kanıtlayan özel bir davlumbaz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*