Viomi Robot Süpürge Babalar Günü için alternatif bir hediye…

Viomi IoT@Home’un “Evimiz Geleceğimiz ” mottosuyla tasarladığı Akıllı Robot Süpürgeler akıllı telefonlara yüklenen MI uygulaması sayesinde internetin olduğu her yerden kolaylıkla çalıştırılabilir, teknoloji sever babalar için hem kolay hem de eğlenceli bir kullanım sunar. Uygulama sayesinde babalar, gün içinde nerede olurlarsa olsunlar uzaktan erişim ile cihazı çalıştırabilirler.

Babalar gün içinde bilgisayar başında çalışırken, Viomi Robot Süpürgeler, yüksek emiş gücü ve paspaslama özelliği ile işlerin üstesinden kısa zamanda büyük bir ustalıkla gelir.  Yüksek emiş gücüne sahip yeni nesil fırçasız motor teknolojisi sayesinde sadece tozları değil, gözle görülmeyen akarları, yüzeyde biriken toz taneciklerini ve evcil hayvanların kıllarını büyük bir ustalıkla yakalar ve kendi içine hapseder.

Akıllı haritalama özelliği sayesinde tüm evin planını büyük bir ustalıkla çıkartan Viomi Akıllı Süpürgeler mop özelliği ile süpürülen alanı paspaslar ardında tozdan eser bırakmaz.

Şarjı bitse bile o işini yarım bırakmaz!

360 derece lazer haritalama özelliği sayesinde  tüm evin planını hafızasına kaydeden robot süpürgeler temizlik sırasında şarjı bitse ile yaptığı işi unutmaz.  Şarj istasyonuna geri dönüp  şarj olan akıllı robot süpürge, işine kaldığı yerden devam eder. Jiroskop teknoloji ve kızılötesi sensörleri ile yerleşik ve hassas bir konumlandırma gerçekleştirerek karşısındaki engelleri algılar ve doğru hızla ilerleyerek herhangi bir çarpma ya da düşmeden de kendisini korur. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*