Yeni Profilo termosifonlar sıcak su keyfi sizi bekliyor

Profilo’nun yeni Dijital ve LED Göstergeli Termosifonlar’ı 50 litre ile 80 litre arası kapasitesi, “Eco” enerji tasarrufu modu, bir veya birden fazla musluğa bağlanabilmesi özellikleriyle evinizde sıcak su konforunu yaşamanızı sağlıyor.

Profilo, yeni termosifonlarının kullanışlı özellikleriyle evinizde konforu yaşamanızı sağlıyor. Sıcak suya ihtiyacınız olduğunda çok beklemeden istediğiniz derecede ayarlayıp, suyunuzu hızlıca hazırlarken, birden fazla musluğa bağlanma özelliği ile de hem mutfağınızda hem de banyonuzda sıcak suyu anında kullanabilirsiniz.

Digital ve LED Göstergesi Sayesinde Suyun Sıcaklığını Kolayca Takip Edebilirsiniz 

Tüketiciler, hem Dijital Termosifon modelleri TRM6505,TRM8005’de hem de LED Göstergeli Termosifon modelleri TRM5000, TRM6500 ve TRM8000’de anlık olarak suyun sıcaklığını görebiliyor ve istenilen su sıcaklığını da ekrandan kontrol edebiliyor. 1800 watt ısıtma gücü ile su sıcaklığı 25 derece ile 75 derece arasında ayarlanabiliyor. Dijital modellerdeki ‘Turbo Mod’ ile suyun 60 dereceye ulaşma süresi yüzde 30’a kadar kısalıyor.

Tek Elden Kullanım ile Yerden Kazanın

Şehir hayatının en büyük sorunu apartmanlarda giderek küçülen metrekareli evlerimiz. Yeni Profilo termosifonlarının birden fazla musluğa bağlanabilme özelliği size hem yerden kazanç sağlıyor hem de tek bir termosifondan sıcak suyu yönetmenize imkan veriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*