TP Vision Ekibi, Jumbo-Visma’yla resmi ortaklık yaptı

TP Vision, Philips Spor Kulaklık serisinin antrenman süresince canlı olarak test edilmesi amacıyla dünyanın bir numaralı bisiklet ve profesyonel hız pateni yarışması olan UCI Yol Dünya Şampiyonası’yla önümüzdeki yıllarda da devam edecek bir anlaşma imzaladı.

Team Jumbo-Visma’nın 60 sporcusu, ortaklık kapsamında Philips’in spor kulaklıklarını antrenmanlarda deneyimleyerek ürün performansıyla ilgili canlı olarak geri bildirim verecek. Philips Sound Marka elçisi olarak da konumlandırılan sporcular; verdikleri geri bildirimler sayesinde ürünlerin gelecekteki konsept, özellik ve performanslarına da katkıda bulunacak. 

 Aktif olarak spor yapanların neredeyse üçte ikisinin antrenman süresince kulaklık kullanmasıyla true wireless spor kulaklıkların popülaritesi her geçen gün artıyor. Halihazırda pazarda önemli yere sahip olan Philips Audio; son olarak uyum, rahatlık, dayanıklılık, ses performansı, güvenlik ve hijyen özellikleri sunan Serisi’ni tanıttı. 

Philips Spor Serisi Kulaklıkların ilk serisinin amiral gemisi ürünü olan A7306 True Wireless kulaklıklar; Team-Jumbo Visma’ya kusursuz uyum ve konforun yanında pasif gürültü önleme, mükemmel ses kalitesi, ekstra uzun pil ömrü garantisi sunarak uzun süreli antrenmanlarda bile  yüksek performans sunuyor. 

TP Vision’ın Avrupa CMO’su Martijn Smelt ortaklıkla ilgili heyecanını ‘’Philips Spor Kulaklıkları ve Team-Jumbo Visma arasında inanılmaz bir sinerji var.  Ortaklığımız kapsamında biz marka olarak sporcuların antrenmanlarını daha konforlu ve keyifli hale getirerek antrenmanlarına odaklanmalarına yardımcı olurken,  sporcularımız da kulaklıklarımızın gelişiminde aktif rol oynuyor. Müşterilerimiz; Philips spor kulaklıklarının, sektördeki en iyi takım ve sporculardan antrenmanları süresince alınan geri bildirimler doğrultusunda sürekli gelişim halinde olduğundan emin olabilirler.‘’ sözleriyle aktardı. 

Team Jumbo Visma’nın CEO’su Richard Plugge da ortaklıkla ilgili ‘’ TP Vision’ın resmi ortağı olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ürünlerin inovasyon sürecinin ve sürekli gelişiminin bir parçası olmak çok güzel. Bu ortaklığın ideal spor kulaklığın gelişimine büyük katkı sağlayacağından hiç şüphem yokkesinlikle katkıda bulunacak’’ dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*