Arzum Natura ailesi Mixxi Mikser ve Prochopp Doğrayıcı ile büyüyor

Arzum Natura ailesi büyüyor! Doğanın enerjisini ve teknolojiyi bir araya getiren Arzum, Natura ailesine yeni katılan Mixxi Mikser ve Prochopp Doğrayıcı ile mutfaklarda fark yaratıyor.

Kendi mutfağınızın şefi olma zamanı

Evlerin en büyük yardımcısı olan Arzum, Mixxi Mikser yeni renkleriyle mutfağınızın yıldızı olmaya aday. 5 kademeli hız ayarı bulunan Mixxi Mikser, yüksek performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Karıştırıcı ve yoğurucu olmak üzere 2 ayrı aparatı bulunan Mixxi Mikser size mutfakta zaman kazandırıyor.   

Karıştırma aparatı, krema, yumurta akı, krep hamuru ve sosları kolaylıkla çırpma imkanı sunuyor. Mixxi Mikser, lezzetli kek tariflerinizi uygularken karıştırma aparatıyla yumurta sarısı ve şekeri hızlıca çırpmanızı sağlıyor. Size sadece sevdiklerinize lezzetli kek tariflerinizi sunmak kalıyor. 

Arzum Mixxi Mikser

Mixxi Mikser yoğurucu aparatı ise hamur çeşitleri için pratik bir şekilde kullanılabiliyor. 700W gücüyle hamuru tam kıvamında yoğurabilen Mixxi Mikser, hamur yoğurma aşamasını çok daha keyifli ve kolay bir hale getiriyor. Natura ailesine yeni katılan Mixxi Mikser’in, nar ve dreamline renklerine,  okyanus, gün batımı ve toprak olmak üzere üç farklı renk seçeneği de eklenmiş oldu.  

Mutfağınızın küçük kahramanı 

Arzum Prochopp Cam Doğrayıcı mutfağınızın baş köşesinde yerini alacak ve mutfakta en büyük yardımcılarınızdan biri olacak. Arzum Prochopp Cam Hazneli Doğrayıcı, çift taraflı paslanmaz çelik bıçakları sayesinde her türlü sebze, meyve ve sert besinleri sorunsuz şekilde parçalama ve doğrama imkanı sunuyor. Prochopp Cam Hazneli Doğrayıcı’nın 1 litrelik cam haznesi gıdaları en sağlıklı şekilde koruyor. Natura ailesine yeni katılan Arzum Prochopp’un nar, okyanus, gün batımı ve toprak olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunuyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*