2021’de piyasaya sunulacak Silverline Lightline mutfakları renklendirecek

Ada mutfaklara üst düzey şıklık katacak Lightline 2 ayrı uluslararası ödül organizasyonundan 5 ayrı ödül alarak tasarımını, teknolojisini, fonksiyonelliğini ve kullanım kolaylığını tescilledi.

Lightline kullanıcısı nerede olursa olsun mobil uygulama sayesinde mutfağının hava kontrolünü ve ortam aydınlatmasını uzaktan ayarlayabilir ve mutfağın ambiyansını eve gelmeden istediği moda alabilir.

Avrupa ve Amerika’dan ödülle döndü

Doğal ışığı mutfağa taşıyan, fütüristik tasarımıyla ortam karakterine boyut atlatan ve akıllı teknolojisiyle çağı yakalayan Lightline, Avrupa’nın prestijli organizasyonun Plus X’ten Yüksek Kalite, Fonksiyonellik, Kullanım Kolaylığı ve Tasarım kategorilerinde 4 ayrı ödüle, Amerika’nın dünya çapında takip edilen tasarım yarışması IDA  2020’den Ürün Tasarımı dalında Bronz ödülüne layık görüldü. Yüksek performansı ve özel olarak tasarlanmış aydınlatma fonksiyonuyla mutfakta şık ve ferah bir ortam yaratan ada davlumbaz Lightline, Hi+ teknolojisiyle akıllı cihazlarla bağlantı kurarak hava akış hızı, aydınlatma, yukarı ve aşağı hareketleri kolaylıkla kontrol ediliyor.

Gün ışığı tüm renkleri ile mutfağınızda…

Geleceğin mutfak teknolojilerini güncel tasarım trendleri ile buluşturan Lightline, havalandırma ihtiyacını şık bir aydınlatma siluetiyle karşılıyor. Ayarlanabilir renk seçenekleri ve renk tonları mobil üzerinden kontrol edilerek kullanım kolaylığı sunuyor. Lightline, gün ışığı tonlarındaki ortam aydınlatmasını mutfağınıza yansıtırken, aynı zamanda tavana yansıyan canlı renk seçenekleri ile de mutfak ambiyansınızı göz alıcı bir şekilde değiştiriyor. Yüksek verimli motor teknolojisi sayesinde çevre dostu ürün, kullanılmadığı zaman tam bir tavan armatürüne dönüşerek mutfağınızın şık bir parçası haline geliyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*