Yeni Philips PerfectCare 9000 yapay zekâ ile ütülemede yeni bir çağ başlatıyor

Philips, yeni ütüsü PerfectCare 9000 serisinin üstün teknolojisi sayesinde benzersiz bir ütü deneyimi sunuyor. Dünyanın kumaş tanıma teknolojisine sahip ilk ve tek ütüsü PerfectCare 9000 ile giysilerinizde zahmetsiz ve mükemmel sonuçlar alabilir, giysilerinizi her zaman ilk günkü gibi giyebilirsiniz.

Philips, dünyanın ilk kumaş tanıma teknolojisine sahip ütüsü PerfectCare 9000’ı ütü deneyimini zahmetsizce yaşamak ve mükemmel sonuçlar almak isteyenlerin beğenisine sunuyor. PerfectCare 9000 serisi, dahili kamera ve yapay zekâ teknolojisini kullanarak kumaşları tanıyan ActiveSense teknolojisi ile benzersiz bir ütü deneyimi sunuyor. Yapay zekâ teknolojisine sahip ilk kazanlı ütü olan PerfectCare 9000 serisi ütüde devrim yapmaya geliyor.

Dünyanın ilk kumaş tanıma teknolojisi: ‘ActiveSense’…

ActiveSense teknolojisine sahip Philips PerfectCare 9000 serisi, ütü tabanındaki kamera ile kumaşların görüntülerini sürekli alarak saniyede yaklaşık 2.5 kare görüntü alarak kumaş tipini en hızlı şekilde tanıyor. Bu akıllı teknoloji sayesinde kumaşa uygun doğru ısı ve doğru buhar basıncını otomatik olarak ayarlayabiliyor.

Ütüde sıfır yanık garantisi…

Philips PerfectCare 9000, ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTEMP teknolojisi sayesinde kotlardan ipek kumaşlara, ketenden kaşmire kadar ütülenebilen tüm kumaş türlerinde sıfır yanma riski ile güvenli, zahmetsiz ve mükemmel bir ütüleme imkânı tanıyor. Güçlü otomatik buhar teknolojisi sayesinde kalın kumaşlar bile kolayca ütüleniyor. Hafif ütüsü güçlü buhar basıncı ile dikey ütüleme imkânı sunan yeni Philips PerfectCare 9000 serisi zahmetsiz ütünün yeni adı olmaya geliyor.

Yapay zekâ teknolojisi ile donatılmış PerfectCare 9000 serisi için önerilen perakende satış fiyatı 6.194,99 TL.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*