Altınoğlu Group, yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı

Altınoğlu Group, daha önce de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Grup, “En Güzel Kim Boyar” projesi ile 3.000 fazla çocuğa ulaştı. Düzenlenen yarışmada en güzel resimleri boyayan 6 çocuğa ise tablet hediye edilecek.

Proje hakkında görüşlerini aldığımız Altınoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, pandemi nedeniyle okulların yeni açıldığı bu dönemde başlattıkları proje ile ana sınıfı,  1. ve 2. sınıf  öğrencilere destek olmayı hedeflediklerini söyledi. Gaziantep’in il ve ilçelerinde boyama kitabı ve pastel kalemleri ile 150 okul ve 3.000 öğrenciye ulaştıklarını ifade eden Özaltın, amaçlarının Covid-19 nedeniyle zor günler geçiren çocukları biraz olsun mutlu etmek olduğunu belirtti: “Bu proje ile hedefimiz ana sınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerimize ulaşmaktı.

Özellikle öğretmen ve okul müdürlerimizden tam not aldık. Boyanan kitapları altinoglu_birdunyaavm instegram sayfasına DM’den gönderip sayfamızı takip ediyorlar. Bu şekilde yarışmaya katılabiliyorlar.”

Covid-19 nedeniyle çocuklarımız evden çıkamaz hale geldiklerini, parklar, sokaklar ve okullar onlarsız kaldığını vurgulayan Özlatın, minik kalplerin bu sosyal etkinlik ile heyecanlanmasını istediklerini söyledi: “En güzel boya yapan 6 ilköğretim öğrencimize tablet hediye edeceğiz. 3 kişilik bir jüri ile en güzel boya yapan öğrencilerimizi seçip hediyelerini takdim edeceğiz. Ben de bu güzel günde orada bulunacağım.” 

Özaltın bu çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve amaçlarının sosyal sorumluluk olan her alanda ilklere imza atmak olduğunun altını çizdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*