Arzum, “Bizim Ortaklığımız” kampanyası ile 54 yıllık tüketici bağını ortaya koyuyor

Arzum, 'Bizim Ortaklığımız' kampanyasıyla geçmişten bugüne tüketicileriyle olan samimi ve güçlü bağını ekranlara taşıdı.

54 yıldır tüketicilerinin hayatlarına dokunan ve milyonlarca evde herkesin en iyi ortağı olan Arzum bu kampanya ile; gücünü geçmişten, vizyonunu gelecekten aldığının altını çiziyor, bitmek bilmeyen inovasyon arzusunu dile getiriyor.

TBWA imzalı film, nostaljik bir kız isteme merasimi ile başlıyor…  Yıllar evvel, heyecandan kahvelerin bile titrediği o gün Zeynep ile ortaklık başlıyor, bugün katlanarak büyüyor. Zeynep artık kahveleri, elektrikli Türk kahvesi cezvesi yerine inovatif OKKA ile pişiriyor… Güzide Hanım ile olan ortaklık ise 70’lerdeki ilk Arzum süpürgesiyle başlıyor. Güzide Hanım bugün IoT teknolojili süpürgesiyle ortaklığına devam ediyor, tabii tek bir farkla; Güzide Hanım’ın bir yeni ortağı daha var artık, o da Ahmet Bey!..

60’lardaki sıcacık evleri ekranlara taşıyarak nostalji yaşatan filmde, annelerimizin mutfağındaki Arzum’ların, bugün en inovatif haliyle bizim Arzum’larımız olduğunun da altı çiziliyor.

Yıldız: “54 yıldır birlikte geliştik, birlikte büyüdük”

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, Arzum’un ‘Bizim Ortaklığımız’ isimli kampanyası için şunları söyledi: “Arzum’un 1966 yılında başlayan 54 yıllık köklü tarihinde önemli bir dönüm noktasına geldik. Küçük ev aletleri sektöründe Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön veren bir marka olduk. 54 yıllık tecrübemizle, ‘Sen Dokunursun Değişir Dünya’ mottomuzla bugün tüketicilerimizin hayatının tam merkezinde, onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen bir markayız. Türkiye’de ilk buharsız elektrikli ütüyü ve o dönemde Gırgır diye bilinen mekanik süpürgeyi ürettik. 2001’de ilk defa sektörde üç yıl garanti veren marka olduk. Arzum bugün de nesnelerin interneti teknolojilerine yatırım yapan, ürün ve hizmetlerinde dijitalleşmenin öncülüğünü yapan bir marka. Reklam kampanyamızla da Ar-Ge ve inovasyonlarımızla, tasarımlarımızla, tüketiciyi iyi anlayan yaklaşımlarımızla, birlikte gelişerek, büyüyerek 54 yıldır sadece evde

değil, ofiste, dışarıda, okulda, kısacası tüm yaşam alanlarında tüketicilerimizin yanında olduğumuzu, başarılarımıza birlikte ortak olduğumuzu anlatıyoruz.”

KAMPANYA KÜNYESİ 

Reklamveren: ARZUM

Reklamveren Yetkilisi: Mehtap Yıldız, Neslihan Demir, Buket Onaran, Eda Özgül

Reklam Ajansı: TBWA\ISTANBUL

CCO: İlkay Gürpınar

ECD: Volkan Karakaşoğlu

Yaratıcı Ekip: Ufuk Işık, Vehbi Bozdağ, Ersel Hira

Genel Müdür Yardımcısı: Tuğyan Çelik

Marka Ekibi: Ender Orfanlı, Ayşenaz Altınöz, Çağla Yalçınkaya

CSO: Toygun Yılmazer

Strateji Ekibi: Özgün Özkalay, Can Değerli, Başak Runa

Ajans Prodüksiyon Yöneticisi: Evrim Saraçoğlu

Ajans Prodüktörü: Efe Koçdağ

Prodüksiyon Şirketi: Public Film

Yönetmen: Eli Kasavi

Müzik: Jingle Jackson

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*