Fakir’den yeni çelik hazneli Kaave Steel

Fakir Hausgeräte’nin yeni Türk kahvesi makinesi çelik hazneli Kaave Steel modern tasarımı ve fonksiyonelliği ile kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Fakir Hausgeräte’nin kısa zamanda en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan Türk kahvesi makinesi Kaave, çelik hazneli yeni versiyonu Kaave Steel ile raflardaki yerini aldı. Kendine has tadı, köpüğü, kokusu ve sunuluş biçimiyle özgün bir kimliğe sahip olan Türk kahvesi, üstün Fakir Hausgeräte teknolojisinden süzülerek çelik hazneli yeni Kaave Steel ile fincanlara geliyor.

Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave Steel, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesi ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen Fakir Kaave Steel, hızıyla olduğu kadar şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kahve piştiğinde ışıklı ve sesli uyarı veren cihaz, susuz çalışmaya karşı koruma özelliğiyle de güven veriyor.

Kaave Steel, Fakir Hausgeräte’nin konsept renk serilerine uyumlu olarak Violet, Rouge ve Rosie alternatifleriyle üç farklı renkte tasarlandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*