Yeni normalde yiyecek saklama için

Panik satın alma ve yiyecek kıtlığı korkusu neyse ki gereksiz olduğunu kanıtladı. Bununla birlikte, Almanların yiyecek stoklama konusuna karşı tavrı, bahardaki deneyimlerle değiştirildi: Zukunftsinstitut düşünce kuruluşunun yakın zamanda yaptığı bir trend araştırmasına göre, tüm nüfusun üçte ikisi bunun kendileri için daha önemli hale geldiğini söylüyor. her zaman taze ürünleri evde bulundurmak için şehirlerdeki rakamın dörtte üçü. Siemens, buna geniş kapsamlı XXL buzdolapları ile yanıt veriyor.

Öne çıkan özelliklerden biri, iQ500 paslanmaz çelikten yan yana buzdolabı dondurucu kombinasyonu KA93GAIEP’dir. Neredeyse 1,80 metre yüksekliğindeki yeni Amerikan tarzı cihazın toplam kapasitesi 525 litre. Bunun 367 litresi, multiAirFlow sisteminin cihazın en uzak girintilerine kadar eşit soğutma sağladığı soğutma bölümünde. NoFrost ile donatılmış dondurucu bölmesine 168 litre daha alınır. Bu, XXL cihazının çok kişili evlerde bile daha uzun bir süre boyunca temel taze gıda tedarikini karşılayacak kadar alan sunduğu anlamına gelir.

Ev ofisten ev kokteyline
Depolama alanının yanı sıra, KA93GAIEP sahipleri de esas olarak yaşam kalitesi kazanırlar. İki kapılı dev, doğrudan içecek bölmesine ulaşabileceğiniz bir kapaklı özel bir bar bölmesine sahiptir. İndirildiğinde üzerine içeceklerin dökülebileceği, karıştırılabileceği ve süslenebileceği mini bir raf haline gelir. “Buzlu” içecekler de anında hazır çünkü bar bölmesinin hemen yanında 1,8 kilograma kadar kapasiteli bir buz küpü dağıtıcısı var. Şaşırtıcı derecede geniş cihaz, buz küplerini veya kırılmış buzu doğrudan bardağa ve aynı zamanda serinletici buz gibi soğuk suyu servis eder.

Temiz çizgiler ve şeffaf tasarım
İster mutfağa monte edilmiş olsun, ister mutfağın yaşam alanıyla buluştuğu bağımsız bir yerde olsun, temiz hatlar, fırçalanmış paslanmaz çelik ve Siemens için tipik olan uzun çubuk kulplar her ortamda güzel görünür. Sofistike, işlevsel tasarım, aydınlık ve değişken iç mekanda da devam ediyor. Büyük şeffaf çekmeceler, tepsiler ve cam raflar, buzdolabında ve dondurucu bölmelerinde şeffaflık ve net bir genel görünüm sağlar – her iki saklama alanını da aydınlatan parlak LED aydınlatma ile desteklenir. Hiçbir gıda maddesi gözden kaçmaz, son kullanma tarihlerinin okunması kolaydır ve gıda kaynaklarıyla sürdürülebilir bir şekilde başa çıkmanın önünde hiçbir engel kalmaz.

Siemens Ev Aletleri Almanya CEO’su Roland Hagenbucher, koronavirüs nedeniyle yaşam tarzları büyük ölçüde değiştiği için, “Evde daha çok yemek var, ancak alışverişe gitmek daha az zevkli: Bu yüzden yeni XXL buzdolaplarıyla açıkça fark edilen bir ihtiyacı karşılıyoruz” dedi. özellikle kentsel ortamda. Zukunftsinstitut tarafından yapılan yakın tarihli bir araştırmada, şehir sakinlerinin% 39’u koronavirüsten beri yemek pişirmeyi (yeniden) keşfettiklerini ve neredeyse çoğu (% 36) eskisinden daha sık yemek pişirdiklerini söyledi. Aynı zamanda,% 39’u market alışverişine gitmeye, kilitlenmeden öncesine göre daha az istekli.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*