BOSCH’tan her zaman en tazesini isteyenler için Active Humidity Teknolojisi

Bosch, buzdolaplarına sebzelerinizin tazeliğini uzun süre koruyan Active Humidity tazelik teknolojisini ekliyor. Kendisi ve sevdikleri için her zaman daha taze, daha sağlıklı yiyecekler hazırlamak isteyenler için geliştirilen Active Humidity özelliği, geleneksel sebze bölmesinden 4 kata kadar daha uzun süre taze tutuyor.

Active Humidity sebzelik bölmesine sahip yeni Bosch XL no frost buzdolapları, yapraklı ve kök sebzelerin tazeliğini uzun süre, tıpkı ilk alındığı günkü gibi koruyor.

Sebzelerin tazeliğini ve besin değerini uzun süre korumak, buzdolabından beklenen en önemli ürün özelliklerinden biri. Active Humidity özelliğine sahip Bosch buzdolapları, tazelik çekmecesinin içerisine, aynı marketlerde olduğu gibi soğuk su buharı püskürterek sebzelerin nem oranının, aromasının ve renginin ilk günkü gibi korunmasını sağlıyor. Böylece içerisindeki yapraklı ve kök sebzeler 4 kata kadar daha uzun süre taze kalıyor.

XL Geniş kapasiteli 578 litre iç hacim, A++ yüksek enerji tasarrufu, LCD elektronik kontrol sistemi ve eşsiz tasarımı ile donatılmış Active Humidity teknolojisine sahip buzdolapları Bosch yetkili satıcılarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*