OPPO A Serisi’nin yeni modeli A91’i tanıttı

Şık tasarımının yanı sıra profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunan OPPO'nun yeni modeli A91, gizli parmak izli kilit açma özelliği ve yeni ekran içi parmak izi sensörü ile güvenliği de üst seviyede tutuyor.

OPPO yeni akıllı telefon modeli OPPO A91‘i Türkiye’de tüketicilerle buluşturdu. 48 MP ultra geniş açılı makro dörtlü kamera ile donatılan OPPO A91, şık tasarımının yanı sıra profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Düz ve pürüzsüz hissi yaratarak elinize rahatça oturan akıllı telefon dikkat çekici inceliği ve tüy kadar hafifliği ile dikkatleri üzerine topluyor.

Dörtlü kamera düzenlemesi

OPPO A91‘de dörtlü kamera düzenlemesi bulunuyor. Çok yüksek çözünürlük ve ışığa duyarlılık sunan A91 ile gece veya gündüz istediğiniz ayrıntıları çekebilmeniz mümkün. Ultra geniş açılı makro lens ayrıntılı, neredeyse sanat eseri niteliğinde fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor. Ayrıca OPPO A91’de ön ve arka kameralar tarafından desteklenen yapay zeka güzelleştirme teknolojisi ile daha doğal ve mükemmel portreler çekebilirsiniz. 137 yüz veri noktasına dayanan güzelleştirme efekti bir grup fotoğrafında 4 kişiye kadar kişisel güzelleştirme yapmanıza olanak sağlıyor. Elektronik Görüntü Stabilizasyon özelliği ve sallanmaya karşı iç jiroskop özelliği bulunan A91, görüntüde titreme, sallanma olmayan mükemmel video performansları sunuyor. Hareketli ve sallantılı koşullarda OPPO A91 ile çekilen videolarda net, temiz ve istikrarlı görüntüler elde ediliyor.

Gizli parmak izli kilit açma özelliği

OPPO A91‘de ayrıca gizli parmak izli kilit açma özelliği bulunuyor. Işığa duyarlı Ekran İçi Parmak İzi 3.0 uygulamasıyla telefonunuzu 0,32 saniye gibi daha hızlı ve güvenli bir şekilde açabilirsiniz. Yeni ekran içi parmak izi sensörü gerçek parmakla sahte olanı ayırt ederek telefonunuz için daha iyi bir koruma sağlıyor.

OPPO A91’in Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 4099 TL.

A91 Teknik Özellikleri

Model Adı A91
Ekran6.4 inç
Ekran Çözünürlüğü2400 x 1080
İşlemciMediaTek Helio P70
Bellek8 GB
Dahili Depolama128 GB
Kamera48 MP Ana Kamera8 MP Ultra Geniş Açı2 MP Derinlik2 MP Siyah Beyaz
Ön Kamera16 MP
Pil4025mAh
İşletim SistemiAndroid 9 tabanlı ColorOS 6.1.2
Yükseklik x Genişlik x Kalınlık160.2 mm x 73.3 mm x 7.9 mm
Ağırlık172 gr
RenkIşıltılı Siyah, Çarpıcı Mavi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*