Siemens ile bayramda kahve keyfi

Siemens Ev Aletleri’nin teknolojiyi ve estetik tasarımı bir arada sunan kahve makineleri, bu bayram sevdikleriyle evde kahve keyfini paylaşmak isteyenleri birbirinden farklı model seçenekleri ile buluşturuyor.

Siemens Ev Aletleri, herkesin damak zevkine uygun kahveler hazırlayan tam otomatik espresso ve kahve makineleri ile bayram sohbetlerine eşlik edecek kahve keyfine yeni lezzetler katıyor. Siemens EQ kahve makinelerinde bulunan hassas aroma teknolojisi iAroma, size ve dostlarınıza her fincandan maksimum tat almayı sağlayan bir kahve deneyimi yaşatıyor.

Dünyanın kahvesi evinizde
Birbirinden farklı ve zengin kahveler hazırlayan Siemens EQ.9 connect, ev aletlerini uzaktan kontrol etmeyi sağlayan Home Connect uygulaması sayesinde kahve keyfine yeni bir boyut katıyor. Home Connect uygulaması üzerinden süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu seçilerek uzaktan kişiselleştirilmiş kahveler hazırlanırken, kullanıcılara anın tadını çıkarmak kalıyor.

Home Connect uygulamasının coffeeWorld özelliği ise aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, farklı kahve lezzetlerinden oluşan enfes bir dünyanın kapılarını açıyor.

Favori kahveleri unutmuyor
Siemens Ev Aletleri’nin kompakt tasarıma sahip EQ6 Plus Tam Otomatik Kahve Makinesi sunduğu kahve çeşitleri ile kullanıcılarını kahvenin zengin dünyasına davet ediyor. Taptaze çekirdekleri öğüterek, bu çekirdekleri özel sensoFlow teknolojisi sayesinde ideal ısıda demleyip, tıpkı bir baristanın elinden çıkmış gibi hazırlıyor.

Beş farklı ayarda kahve sertliği ayarlayabilme özelliği ile EQ6 Plus farklı beğeni ve tercihlere uygun lezzetler elde ederken, üç favori kahve hafızası seçeneği ile favori kahvelerinizi her zaman aynı lezzette ayarlamayı vadediyor. Her fincanda mükemmel lezzet, kusursuz krema sunan EQ6 Plus damakta son yudumdan çok sonra bile hafızalarda kalan bir tat bırakıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*