Bulaşıklarda göz alıcı parlaklık

Siemens Ev Aletleri, sürdürülebilir teknolojilere sahip bulaşık makineleri ile kısa sürede etkili temizlik sağlarken, hassas bulaşıklara uygun programıyla sofralara göz alıcı parlaklık katıyor.

Birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu sofraların şıklığı, ışıldayan servis takımları ve bardaklarla tamamlanıyor. Siemens Ev Aletleri’nin “brillantShine” özelliğine sahip bulaşık makineleri ile en hassas bulaşıklar bile çizilmeden temizleniyor ve parlaklığını koruyor.

Sofralara ışıltı katan teknoloji

Uzun süre parlaklık için bulaşıklara mükemmel bakım sunan brillantShine teknolojisine sahip Siemens bulaşık makineleri, bulaşıkları koruyarak sofralara ışıltılı detaylar katıyor. Temizlenirken özel bakım gerektiren hassas camlar için tasarlanan Siemens’in yenilikçi Glass 40°C programı, camları önce düşük sıcaklıklarda dikkatlice ve derinlemesine temizliyor. Ekstra nazik kurutma için özel olarak geliştirilmiş bir kurutma aşaması ise cam malzemelerin uzun süre parlak kalmasını sağlıyor.

Yıkama süresini yüzde 66’ya kadar azaltıyor

Bulaşıkların en kısa zamanda pırıltılı bir temizliğe ve kuruluğa sahip olmasını sağlayan varioSpeed Plus programı ise yıkama süresini yüzde 66‘ya kadar azaltıyor. autoProgramme düğmesine basıldıktan sonra, aquaSensor suyun ne kadar kirli olduğunu; ne zaman ne kadar temiz su eklendiğini ve bulaşık yıkama sıcaklığını kontrol ederek verimli ve etkili hijyen sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*