Profilo’dan yeni nesil çamaşır makinesi

Profilo’nun suda bekletme özellikli çamaşır makineleri zorlu lekelerde hayatınızı kolaylaştırırken sunduğu enerji tasarrufu ile de bütçenize katkı sağlıyor.

Yeni nesil suda bekletme özellikli Profilo çamaşır makineleri ile çamaşırlar yıkanmadan önce suda bekliyor ve böylece zorlu lekeler kolayca çıkıyor. Aynı zamanda Leke Uzmanı olan bu makinelerde bulunan özel leke çıkartma programı sayesinde kan, ter, çay ve yağ gibi inatçı lekeler de kolayca yok oluyor ve kıyafetler yıpratmadan temizleniyor. 9 kilo kapasitesiyle tek seferde daha fazla çamaşır temizleme imkanı sunan Profilo Çamaşır Makineleri, Özel Yorgan programı ile de yorganlarınızı ve battaniyelerinizi kolayca temizliyor.

Derinlemesine temizlik ve enerji tasarrufu

Tüm çamaşırları temizliğinden ödün vermeden yüzde 65‘e kadar daha hızlı yıkayabilen JetPlus fonksiyonu ile hayatı kolaylaştıran Profilo Çamaşır Makineleri, Ekspres 15’/30’ özelliği sayesinde ister 15 ister 30 dakikada hızlıca yıkanabiliyor. Pamuklular Eko Programı sayesinde ise çamaşırlar derinlemesine temizleniyor ve normal programlara göre yüzde 50’ye kadar enerji tasarrufu sağlanıyor.

Uzun ömürlü makineler

Unutulan çamaşırlar için geliştirilen EkstraEkle özelliği sayesinde başla/beklet tuşları ile açılabilen çamaşır makineleri, Özel Tambur Temizleme programı ile de makinelerin kazan bakımını kendi yapıyor ve makineler uzun ömürlü oluyor. Dalgalı Tambur yapısına sahip tüm Profilo Çamaşır Makineleri ise tüm çamaşırları farklı ve gerektiği gibi yıkıyor. Tambur ve asimetrik su pedalları normal programlarda daha yoğun çalışırken, hassas programlarda daha yumuşak hareket ediyor. Asimetrik cam kapak sayesinde çamaşırlar yıkama boyunca sürekli tamburun ortasına yönlendiriliyor ve tüm çamaşırlar eşit derecede temizleniyor. 10 yıl garantili Silent Plus Motor özelliği ile gelen çamaşır makinelerinin Aktif Su özelliği ise çamaşırların kumaşını ve miktarını algılayarak gerektiği kadar su tüketilmesini sağlıyor.

A+++ sınıfındaki çamaşır makinelerine göre yüzde 20 daha fazla tasarruf sağlayan Profilo Çamaşır Makineleri www.profilo.com/online-satis adresinde sizleri bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*