Kendi sınıfının en büyük hacmine sahip

Profilo XXL Buzdolabı, iç hacmi ile dikkat çekiyor. Kendi sınıfının en büyük net hacmine sahip ürün ExtraCold <>00C Comfort ve ExtraFresh Comfort çekmeceleri sayesinde uzun bir tazelik ömrü sağlıyor.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde toplu yapılan tüm market alışverişlerini kolaylıkla ve düzgün bir şekilde yerleştirmenize olanak veren geniş hacimli buzdolapları sağlık ve hijyen kadar büyük önem taşıyor. Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri olan buzdolaplarının uzun süre tazelik özelliklerini sunması alışveriş sıklığını azaltmaya çalıştığımız bu günlerde fark yaratan bir etken oluyor. Hayatı kolaylaştıran Profilo, geniş iç hacimli XXL Buzdolabı sayesinde tüm market alışverişi için geniş alan sağlıyor.

Uzun süren tazelik

XXL Buzdolabı, özel sürgü sistemi ve nem kontrol mekanizması ile dışardan hava akımını kesen ExtraFresh Comfort çekmecesi sayesinde meyve ve sebzelerin ilk günkü tazeliğinde korunarak daha uzun süre saklanmasını sağlıyor. ExtraCold <>00C Comfort çekmecesi ise et ve şarküteri ürünlerini iki kata kadar rahatlıkla muhafaza ederek rahat bir kullanım sunuyor.

Geniş iç hacim ve enerji tasarrufu

Kendi sınıfının en büyük net iç hacmi ile hayatı kolaylaştıran Profilo XXL Buzdolabı, tencereden tepsiye, kavundan karpuza kadar tüm market alışverişinizi rahatlıkla yerleştirmenize olanak sunuyor. A++ yüksek enerji verimliliği ile A+ enerji sınıfı buzdolaplarına göre 20% daha az enerji harcıyor. LED aydınlatma özelliğiyle de buzdolabınızda ferahlık sağlayan XXL Buzdolabı, dondurucu bölmesindeki geniş BigBox çekmecesi, yüksekliği ayarlanabilir kapı rafları, AirFresh koku filtresi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*