Profilo’dan mutfaklara yenilik

Profilo, hayatı kolaylaştıran ürün serisine yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni XL ve XXL NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolapları geniş iç hacmine ek olarak iki adet ExtraCold <>00C Comfort ve ExtraFresh Comfort çekmeceleri sayesinde meyve ve sebzeleri iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor.

Profilo, Haziran ayından itibaren beyaz ve inox renk seçenekleri ile satışa sunulan XL ve XXL NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolapları ile mutfaklarda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Taptaze meyve ve sebzeler

Yeni XL ve XXL NoFrost Buzdolapları, özel sürgü sistemi ve nem kontrol mekanizması ile dışardan hava akımını kesen ExtraFresh Comfort çekmecesi sayesinde meyve ve sebzelerin ilk günkü tazeliğinde korunarak iki kata kadar daha uzun süre saklanmasını sağlıyor. ExtraFresh Comfort çekmecesi ile meyve ve sebzelerin saklama performansını daha da artırırken her iki yeni modeldeki ExtraCold <>00C Comfort çekmeceleri ile et ve şarküteri ürünlerini de iki kata kadar rahatlıkla muhafaza edilebiliyor.

En büyük net iç hacim ve güçlü aydınlatma sistemi

Kendi sınıfının en büyük net iç hacmi ile hayatı kolaylaştıran yeni Profilo XXL NoFrost Buzdolabı, kavundan karpuza, sürahiden büyük tencere yemeklerine kadar tüm market alışverişinizi ve yiyeceklerinizi rahatlıkla yerleştirmenize olanak sunuyor. Her iki buzdolabında bulunan A++ yüksek enerji verimliliği sayesinde daha az enerji harcanırken LED buzdolabı ve dondurucu aydınlatma özellikleri sayesinde buzdolapları ferah bir görünüme sahip oluyor ve karanlık ortamlarda bile içerisindeki gıdalar kolayca bulunabiliyor. LED kapı elektroniği sayesinde sıcaklık değerleri buzdolabının kapısı açılmadan da kontrol edilebilirken, AirFresh koku filtresi sayesinde buzdolabınızın içerisinde kötü koku oluşumu engelleniyor. Sıcak yaz aylarında ihtiyaç duyulduğu kadar buz da IceTwister sayesinde kolayca hazırlanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*