Braun ile cilt bakımı rutini değişiyor

Pek çok ihtiyacımızın olduğu fakat kendimize ayıracak zamanımızın olmadığı modern hayatta bir alışkanlığı sürdürmek kolay değil. Bu yüzden Braun, kadınların epilasyona göre program yapmasındansa, epilasyon ürünlerinin kadınlara uyması gerektiğini biliyor. Sabah veya yatmadan önce, nerede ve ne zaman isterseniz, Braun’un akıllı güzellik ürünleri yanınızda. Braun, herhangi bir güzellik salonu randevusuna bağlı kalmadan güzel görünme ve hissetme özgürlüğünü evinize getiriyor.

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Kusursuz Çözüm: Yeni Silk expert Pro 5 – 3.499 TL

Evde şimdiye kadar geliştirilmiş en güvenli, en hızlı ve en etkin IPL deneyimini sunan ve bir önceki modeline göre 2 kat daha hızlı olan Silk expert Pro 5, her iki bacağınızda 5 dakikadan daha kısa süreli seanslar ile hayalini kurduğunuz uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanıza yardımcı olacak.

Braun’un benzersiz SensoAdapt™ teknolojisi, karmaşık cilt eşleştirme grafiklerine gerek duymadan, ışık yoğunluğunu doğru seviyeye adapte etmek için sürekli olarak cildi okur ve evinizin konforunda uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşmanın güvenilir ve neredeyse acısız yolunu sunar.

Braun cilt bakım ürünleri...

1 cihazda 5 Çözüm; Pürüzsüz Güzellik: Braun Silk épil 9 Güzellik Seti- 1.199 TL

Beş parçadan oluşan bir paket içerisinde salon standardındaki sonuçları evde yapılan işlemlere taşıyan Braun Silk-épil 9 Güzellik Seti ile hem yüz, hem de birçok zaman ihmal edilen vücut bakımınızı kolaylıkla gerçekleştirebilir, uzun uzadıya bakım ritüellerine gerek kalmadan hayal ettiğiniz cilde kolayca kavuşabilirsiniz. Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ akıllı sensörleri sayesinde daha etkin bir epilasyon için basıncı ayarlamaları için kullanıcıları uyarmak üzere kırmızı ışıklı sinyaller kullanıyor.

SensoSmart™ sensörleri yumuşak ve çaba gerektirmeyen tek bir darbeyle en fazla tüy miktarına ulaşılmasını sağlar. Derin masaj, ekfoliasyon ve derin ekfoliasyon başlıkları ile cildinizin yüzeyindeki ölü derileri temizleyerek pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlayan Silk-épil 9 SensoSmart™ vücudumuzun ihtiyacı olan tüm güzellik uygulamalarına en pratik çözümü sunar.

Paketin içerisinde yer alan Braun FaceSpa Pro seti tek bir cihaz ile istenmeyen tüyleri alırken derinlemesine gözenek temizlemesi yapar.Braun epilatör başlığı, detaylı ve rahat bir epilasyon sağlarken, ağdaya oranla 4 kat daha kısa ve en ince tüyleri bile hassas biçimde alır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*