Goldmaster JANTİ 9 in 1 Erkek Bakım Seti kesintisiz tıraş keyfi sunuyor

Li-ION pili ve şarj kablosu takılıyken çalışabilme özelliği sayesinde kesintisiz tıraş keyfi sunan Janti 9 in 1 bakımına özen gösteren fonksiyonelliği seven erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Erkeklerin belki de en önemli kişisel bakım ürünü olan tıraş makinesinde tüm bilinenler ve alışkanlıklar değişiyor. Özellikle çok yoğun çalışan ve vakitle yarışanlar için şarj kabusuna son veren Goldmaster, kaliteyi fonksiyonelliğe entegre ederek,erkeklerin yaşamları boyunca kullandığı en önemli bakım ürününde adeta çığır açıyor.

Bildiklerinizi unutturacak yenilik

Li-ION pili sayesinde2 saat gibi bir sürede şarj olan ve kablosuz özelliğiyle2 saat kullanım imkanı sunan Janti 9 in 1’in hem şarjlı hem de kablolu kullanım avantajıyla tıraş keyfi,asla yarıda kalmıyor. Saçınızı ya da sakalınızı ister tamamen kesin, ister kısaltın;  Janti 9 in 1modunuza uygun arzu ettiğiniz her modeli evinizde rahatlıkla uygulamanızı mümkün kılıyor. Üstelik micro-usb girişi ile telefon şarj cihazları vepowerbank ile kolayca şarj edilebilmesi sayesinde de seyahatlerinizin vazgeçilmez bir parçası oluyor. 

9 fonksiyon 1 arada…

Hemen her gün tıraş olan ve jilet kullanmak istemeyen erkeklerin en yeni gözdesi Janti 9 in 1, cildi tahriş etmeyen cilde dost özel yapısı ve paslanmaz çelik bıçakları ile hem hijyenik hem de konforlu bir kullanım sunuyor. 4 tıraş bıçağı başlığı, 4 saç tıraşı tarağı, 1 sakal tarağı ile 9 farklı kullanım olanağını 1 arada tutan Jantiile artık tüm erkekler istedikleri modelikolaylıkla  yaratmada özgür olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*