Teknosa, mağazalarında akıllı ev kurdu

Teknosa, farklı bir deneyim alanı oluşturarak mağaza içerisinde akıllı ev konsepti kurdu. İstanbul Cevahir mağazasındaki alan Apple ekosistemi ile çalışıyor.

 Teknosa, Apple iş birliği ile mağazada özel deneyimlere yeni bir soluk getiriyor. Teknosa’nın Cevahir mağazasında kurduğu ve Türkiye’de bir ilk olan Apple Ekosistemi ile çalışan deneyim alanında, teknolojiyle evde hayatın nasıl kolaylaştığı, renklendiği ve eğlenceli hale geldiği farklı uygulamalarla gösteriliyor. Salon ve yatak odasından oluşan 50 metrekarelik alanda, müşteriler ev rahatlığında teknoloji deneyimini en üst seviyede yaşayabiliyor.

Teknosa, mağazasında oluşturduğu akıllı ev konsepti ile müşterilerine farklı bir deneyim alanı sunuyor.

Teknosa Cevahir mağazasını ziyaret edenler, ailenin her ferdinin ilgi alanına seslenen alanda film, oyun, müzik, spor, sağlık, iş, ev işi, güvenlik gibi pek çok konuda birbiriyle konuşan cihazların sunduğu zengin dünyayı keşfedecek. Teknosa’daki “Akıllı Ev” alanı, son Apple ürünleri ve Apple ekosistemiyle çalışacak diğer markaların ürünleriyle birlikte 2020 yılında yenilenecek, yeni deneyimler yaşatmaya devam edecek.

Üç yıldır Apple ile direkt çalışma anlaşması olan Türkiye’deki tek teknoloji perakende markası Teknosa, İstanbul’da üç mağazasındaki Apple Shop alanlarında da deneyimi zenginleştiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*