3 boyutlu pişirme teknolojisi Siemens ankastre fırınlarda

Siemens Ev Aletleri’nin IQ500 serisi ankastre fırınının 3D hotAir plus teknolojisi, tatları karışmadan tek seferde 3 farklı lezzeti tam kıvamında pişirmeye imkan tanıyor.

İleri teknolojiyi tasarımla birleştiren Siemens Ev Aletleri’nin iQ500 serisi HB557JYS0T ankastre fırını, mutfakta kullanıcılarını kolaylık ve esneklikle buluşturacak fonksiyonları bir araya getiriyor.

Siemens HB557JYW0T ankastre fırının üç boyutlu sıcak hava teknolojisi aynı anda birbirinden farklı lezzetleri pişirmeye olanak tanıyor. 3D hotAir plus teknolojisi, fırının arka duvarında bulunan sıcak hava sistemi ile fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda dağıtıyor. Böylece balık, kek, makarna gibi yemeklerin tatları karışmadan 3 tepsi farklı lezzet bir arada pişebiliyor. Şık tasarıma sahip düğmesi lightControl ile de tüm fonksiyonlar rahatça kontrol edilebiliyor.

Kullanıcılarına temizlikte de kolaylık sağlayan yeni ecoClean Plus özellikli HB557JYW0T iç yüzeyleri ömrü boyunca kendi kendini temizliyor. Özel kaplaması ise iç duvarlardaki kirleri hapsederek pişirme esnasında kendini yeniliyor ve kullanıcılarına ideal bir kullanım sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*