Arzum Okka, INFLOW Ödülleri’nde ‘En İyi Seyahat Influencer Kampanyası’ kategorisinde birincilik kazandı

Arzum OKKA, 'Arzum OKKA X Keyifliyim: Şimdi Tüm Dünya İçin Türk Kahvesi Zamanı!' kampanyasıyla INFLOW Ödülleri'nde 'En İyi Seyahat Influencer Kampanyası' kategorisinde birincilik kazandı.

OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılmasını misyon edinen ve bu amaçla birçok çalışma yürüten Arzum, sosyal medyanın keyifli çifti Miray ve Tolga Öncü (@keyifliyim) ile bir araya geldi ve dünyanın dört bir köşesine bol köpüklü Türk kahvesini taşıdı.

Arzum OKKA; ‘Şimdi Tüm Dünya İçin Türk Kahvesi Zamanı!’ dediği kampanya ile, INFLOW Summits tarafından Türkiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen INFLOW Ödülleri’nde ‘En İyi Seyahat Influencer Kampanyası’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Karayipler’den Amsterdam’a, Kenya’dan Fas’a, hatta Küba’ya uzanan bir yolculukla 1 milyondan fazla organik erişime de ulaşan kampanya, farklı kültürleri Türk kahvesi kültürüyle tanıştırdı. Gittikleri bir çok yere Arzum OKKA’yı ve Türk kahvesini taşıyan çift, deneyimlerini takipçileriyle paylaştı. Proje ile organik bir ‘Türk Kahvesi Severler’ kitlesi de oluşturan çift, takipçileriyle keyifli canlı e-sohbetler, buluşmalar da gerçekleştirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*