Bosch, Ütü Asistanı ve AutoClean özelliğine sahip Akıllı Kurutma Makineleri işleri kolaylaştırıyor

Bosch Ev Aletleri’nin, yeni WTX87K80TR ve WTX87K8XTR kurutma makineleri, akıllı telefon ve tabletle çalıştırılabilme, yönlendirilebilme olanağı sağlayan Home Connect teknolojisiyle Akıllı Kurutma ve kendi kendini temizleyen kondenseri ile AutoClean özelliklerine sahip. Ayrıca çamaşırlar, kurutma işleminden sonra devreye giren Ütü Asistanı (Iron Assist) özelliğiyle de ütü yapmayı çok daha kolaylaştıracak şekilde makineden çıkıyor.

Bosch Ev Aletleri’nin Home Connect teknolojisine sahip kurutma makineleri portföyü yeni inovatif çözümlere sahip ürünleriyle daha da genişliyor ve evde hayatı kolaylaştırıyor. Bosch’un 9 kg kapasiteli WTX87K80TR ve WTX87K8XTR Serie 8 Home Connect kurutma makineleri, Akıllı Kurutma, Ütü Asistanı (Iron Assist) ve AutoClean özellikleriyle kurutma rahatlığını bir adım daha öteye taşıyor.

Çamaşır kurutmanın en akıllı yöntemi

Home Connect uygulaması sayesinde kullanıcılar, makinelerini diledikleri yerden akıllı telefon ya da tablet aracılığıyla çalıştırarak eve gelmeden çamaşırların kurumasını sağlamakla kalmıyor; çamaşır makinesiyle bağlantı kurarak uygun programı sizin adınıza seçebiliyor. Kurutma makinesinden bir program seçmenize gerek kalmadan, çamaşır makinenizde seçtiğiniz ve çamaşırları yıkadığınız programa göre kurutma makinesine bilgi aktarılıyor ve spesifik bir program seçimi yapmanıza gerek kalmadan en uygun kurutma programına kurutma makinesi karar veriyor. Telefon ya da tablet ekranından kurutma süresi ve işlemin bitmesine ne kadar zaman kaldığı gibi bilgiler ile program bitişi, doluluk miktarı ya da hata bildirimi gibi uyarılar da takip edilebiliyor.

Tüm fonksiyonların en yüksek güvenlik seviyesinde korunarak uzaktan kontrol edilebilmesini sağlayan Bosch’un Home Connect teknolojisi ile ev aletleri kablosuz internet (Wi-Fi) ağı aracılığıyla telefona ya da tablete bağlanıyor. Tek yapılması gereken, Home Connect teknolojisine sahip ürünün ücretsiz sunulan Home Connect mobil uygulaması yüklenmiş iOS veya Android cihazıyla eşleştirmek oluyor. Böylece ev aletleri Home Connect uygulamasını kullanarak uzaktan kontrol edilebilir ve yönetilebilir hale geliyor.

Filtre temizliğine ayrılan zamanı minimuma indiriyor

Bosch’un yeni kurutma makineleri AutoClean özelliği içerisinde kolay temizlenebilen filtreye ve kendi kendini temizleyen kondensere sahip. Yeni AutoClean özellikli kurutma makinelerinde her kurutma işleminden sonra temizlenmesi gereken bir filtre yerine 20 kurutma işlemine kadar temizleme gerektirmeyen bir filtre bulunuyor. Giysilerden çıkan pamukçuklar ve kavlar doğrudan makinenin alt kısmına yerleştirilen bu filtreye gidiyor. Bu yeni nesil filtre hem temizleme işlemini hem de buna ayrılan zamanı 1/20 süreye indiriyor ve kurutma makinesinin her zaman en verimli şekilde çalışmasını sağlıyor.

Kullanıcılar; pamuklu, sentetikler, mix, narin, gömlek/bluz, havlu, yünlüler sepette, kurutma süreli program, AllergyPlus, Süper kısa 40’ gibi programlar arasından tekstil türü, çamaşırın az ya da çok olması ve sürelerine uygun seçimde bulunabiliyorlar. Ayrıca ütü kuruluğu, dolaba kaldırma kuruluğu ya da ekstra kuruluk gibi özel tercihlerini de belirleyebiliyorlar.

Çalışanların hayatını kolaylaştıran programlar

A++ enerji sınıfında olan bu iki yeni kurutma makinesindeki Ütü Asistanı (Iron Assist) özelliği kurutma işleminin sonunda soğuk buharla kırışıklıkları gidererek ütüyü kolaylaştırıyor. Özellikle takım elbise ve gömlek gibi az giyilmiş, hassas giysilerin havalandırılarak içeri verilen soğuk buharla kırışıklıkların açılmasını sağlıyor.

Daha az efor gerektiren ve zaman tasarrufu sağlayan bu özellik sayesinde çamaşırlar çok fazla kırışmadan kolayca ütü yapmaya imkan verecek şekilde kuruyor. Bunun için de farklı programlar sunuyor. Özellikle süit ceketler ve etekler, kumaş pantolonlar, blazer’lar gibi iş insanlarının çokça giydiği kıyafetler için “İş Kıyafetleri”, sadece 2-5 gömlek için “5 tane Gömlek” ve bir bluz ya da gömlek için “1 tane Gömlek” programlarını sunuyor. Bu programlar kumaşın cinsine göre yaklaşık 32 dakika içerisinde giysileri kurutuyor.

En iyi kurutma sonuçları için tam otomatik hassasiyete sahip Bosch Serie 8 kurutma makineleri titreşim önleyici yan duvarları sayesinde çamaşırları son derece sessiz bir şekilde kurutarak ev sakinlerini ve komşuları rahatsız etmiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*