Fakir Hausgeräte, Kadınlar Festivali’ne katılıyor

Fakir Hausgeräte, Profi Kahve Makineleri ile ilk kez düzenlenen Kadınlar Festivali’nde yerini alıyor…

Titizlikle yürüttüğü Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucu tasarladığı ürünlerle fark yaratan Fakir Hausgeräte, bu yıl Türkiye’de ilk defa düzenlenen Kadınlar Festivali’nde yerini alıyor. 19-20 Ekim 2019 tarihlerinde Ataşehir Watergarden’da düzenlenecek festivalde, katılımcılar sokak lezzetleri, kahve çeşitleri, mutfak ekipmanları, temizlik ürünleri, elişi çeşitleri gibi birçok farklı ürünü deneyimleyip satın alma fırsatı bulacak.

Kaave Türk kahvesi makinesi ile kahve pazarında kendisine kalıcı bir yer edinen Fakir Hausgeräte, Kadınlar Festivali’nde hem evlere hem de HORECA sektörüne hitap eden Profi Kahve Makineleri ve Rosie serisi mutfak grubu ürünleri ile misafirlerini ağırlayacak.

Fakir Hausgeräte standında, profesyonel Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro ve tekli, su hazneli yeni Türk kahvesi makinesi Kaave Uno Pro ile damaklarda iz bırakacak bol köpüklü Türk kahveleri deneyimlenebilecek. Ayrıca üstün teknolojili Aroma Master ile yapılan mis gibi aromalı filtre kahveler, stantta kahveseverleri bekliyor olacak. Kahve çekirdeği öğütmede büyük pratiklik sağlayan Signature kahve öğütme makinesi de stantta yerini alacak.

Fakir Hausgeräte’nin kendi özel renk pantonesiyle tasarladığı, mutfağınıza şıklık ve zarafet katan Rosie serisinin Mr. Chef Quadro Blender Seti, Trex Dual Cam Hazneli Doğrayıcı, Sierra El Mikseri, Valery Tost Makinesi, Rubra Ekmek Kızartma Makinesi, Temper Çay Makinesi, Goldie Kettle, Retroplex Mutfak Robotu stantta sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

Kadınlar Festivali’nde katılımcılar, iki gün boyunca özel konukların gerçekleştireceği sohbetlere katılarak farklı deneyimler kazanacak. Festival boyunca birçok yeni ürün ve farklı lezzet katılımcılarla buluşacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*