Havalar soğudu, yorgan mevsimi başladı

Profilo’nun kıyafetlere sinen istenmeyen kokuları, su ve deterjana ihtiyaç duymadan havalandırma etkisiyle gideren çamaşır makinesi UltraFresh, soğuk havaların iyice hissedildiği bugünlerde yorgan temizliğinde de imdadınıza yetişiyor.

Kış mevsimine resmi olarak merhaba dediğimiz şu günlerde yorganlarını çıkarmaya başlayanların sayısı da hızla artıyor. Tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran ürünlerle yaşamlarına değer katan Profilo da UltraFresh’in özel programıyla soğuk kış gecelerinin vazgeçilmezi yorganların temizliğinde en büyük yardımcınız oluyor.

9 kg.’lık geniş kapasitesi ve yüksek enerji tasarruflu kullanımının yanı sıra zengin program seçeneği ve opsiyonlarıyla da hayatı kolaylaştıran UltraFresh’in yorgan yıkama programı, çoğumuzu kara kara düşündüren yorgan temizliği konusuna oldukça pratik bir çözüm getiriyor.

UltraFresh su içerisindeki oksijeni aktif hale getirerek ozona çeviriyor. Ozon ise bir yandan hijyen sağlarken bir yandan da koku moleküllerini yok ediyor. Böylelikle de makineye giren çamaşırlarınız, havalandırma etkisi yaratılarak üzerlerine sinen kokulardan su ve deterjana gerek kalmadan kurtuluyor.

UltraFresh Çamaşır Makinesi aynı zamanda EkstraEkle özelliği sayesinde yıkama sırasında çamaşır makinesini durdurup kapağını açarak unutulan çamaşırları ekleme imkanı sunarken

HijyenEksta özelliği ile de çamaşırlarınızı ekstra durulama ile derinlemesine temizlemenize yardımcı oluyor. Yine kısa sürede işlerini bitirip kendisine zaman ayırmak isteyenlerin tercihi Ekspres 15’/30’ yıkama programları ile de çamaşırları sadece 15 ya da 30 dakika gibi kısa bir zamanda yıkama şansı veren Profilo UltraFresh Çamaşır Makineleri, tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*