Bosch’tan mutfaklara eğlenceli çözümler

Bosch Ev Aletleri’nin farklı çeşitlerde çorba, püre ve sos yapımını pratik hale getiren iki yeni çok güçlü el blender’i MS64M6170 ve MS62B6190’nın yenilikçi 4 kanatlı bıçak tasarımı sayesinde ezmek, karıştırmak ve doğramak çok kolay.

Bosch inovatif çözümler sunarak geliştirdiği Küçük Ev Aletleri ile mutfaktaki zamanınızı daha verimli kullanmanızı sağlarken sizi de yaratıcılığa teşvik ediyor. Markanın iki yeni el blender’ı ErgoMixx ve ErgoMixx Style evinizde birbirinden leziz tariflerinizle türlü türlü soslar, püreler, çorbalar, hatta bebekler için sağlıklı mamalar yapmanızı sağlıyor.

Ergonomik tutma yeri sayesinde, elinize mükemmel uyum sağlayan yeni blenderler hafif ve kullanımı oldukça kolay. Yeni tasarlanan paslanmaz çelik karıştırıcı ayağı sayesinde yiyecekleri sıçratmadan karıştırabilirsiniz. Yenilikçi QuattroBlade bıçak tasarımı ise püre yapmayı, karıştırmayı ve doğramayı çok kolay hale getiriyor. MS64M6170 kodlu ErgoMixx Style buz kırma bıçağı da içinde olan 500 ml kapasiteli doğrayıcı, paslanmaz çelik çırpıcı ve kapaklı beher ile birlikte satılmaktadır. Şık tasarımlı ErgoMixx ise, mutfak robotu aksesuarı ile mutfağınız vazgeçilmezi olacaktır.

5 yıl garantiyle sunulan motorları ise 1000 Watt gücünde. Bu sayede tüm içerikler mükemmel bir şekilde kısa sürede karıştırılıyor. Ölçü kabı sayesinde tarifinize göre gerekli ölçüyü ayarlayabiliyor, bu kap içerisinde karışımı hazırlayabiliyorsunuz. Kolayca çıkartılabilen dayanıklı çelik ayak ve ölçekli şeffaf karıştırma kabı bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*