Arçelik Yeni Nesil Mağazacılık Konseptini KKTC’ye taşıdı

Arçelik müşteri deneyimini ön planda tutan yeni nesil mağazacılık dönüşümünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde açtığı yeni mağaza ile sürdürdü. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, “Topluluğumuzun dijital dönüşüm yolculuğunda Arçelik önemli yatırımlar yaparak öncü çalışmalar gerçekleştiriyor. Perakende sektöründeki dijital dönüşüme de liderlik eden Arçelik, özel olarak tasarlanmış yeni konsepti ile dünya trenlerini mağazalarına taşıyarak müşterilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor” dedi.

Arçelik, perakendeye yepyeni bir boyut getiren yeni nesil mağazacılıkatağını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) taşıdı. Arçelik’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki 15’inci mağazasının resmi açılışı, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Arçelik Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün katıldığı törenle yapıldı.

Törende konuşan Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, dünyanın hızlı bir teknolojik bir dönüşümden geçtiğini belirterek “Bildiğiniz gibi Koç Topluluğu olarak 2016 yılında başlattığımız geniş kapsamlı Dijital Dönüşüm programıyla Türkiye’de ve KKTC’de dönüşüme liderlik etmeyi ve ülkenin geleceğine değer katmayı hedefliyoruz. Topluluğumuzun dijital dönüşüm yolculuğunda Arçelik önemli yatırımlar yaparak öncü çalışmalar gerçekleştiriyor. Perakende sektöründeki dijital dönüşüme de liderlik eden Arçelik, özel olarak tasarlanmış yeni konsepti ile dünya trenlerini mağazalarına taşıyarak müşterilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Yeni nesil mağazalarımızı müşterilerimizin alışveriş yaparken keyif alacağı yaşam alanlarına çeviriyoruz” dedi.

Arçelik yeni nesil mağazaları ile mükemmel müşteri deneyimi sunuyor

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ise beyaz eşya ve tüketici elektroniğinde Türkiye’nin en büyük perakende gücüne sahip olduklarını söyleyerek şunları kaydetti: “64 yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen beyaz eşya markası olarak tüketicimizi ilkler ve enlerle tanıştırıyoruz. Yeni konsept mağazalarımızı tüketicilerimiz çok sevdi. Arçelik mağazalarında müşterilerimiz yemek pişiriyor, oyun oynuyor, kahvelerini yudumluyor. Ürünlerle ilgili bilgilere hızla ulaşmayı sağlayan dijital ekranlarla donatılan mağazalarımızda, Arçelik ürünlerinin yanında, cep telefonu, tablet, dijital oyuncaklar gibi en yenilikçi elektronik ürünler de bulunuyor” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*